Verkeer voor het Paleis van Justitiehet paleis van gerechtigheid er op komt met drie reeksen
het paleis van gerechtigheid er op komt met drie reeksen

De Metropolitan Municipality of Adana heeft een nieuwe toegevoegd aan de kritieke bewegingen die het bazaarverkeer hebben verlicht.

In Adana 5 straten in het afgelopen jaar, de markt centrum, om de doorstroming van het verkeer naar het eiland regelen van een enkele richting Metropolitan Municipality, vervoer op Inonu Caddesi glijden een strook van veiligheid barrières in de voorkant van het Paleis van Justitie te verlichten maakte de 3 lane. Tegelijkertijd werd een trottoirarrangement getroffen om verlichting te bieden voor de terugkeer van voertuigen voor het openbaar vervoer naar Atatürk Street. De vertegenwoordigers van de handelaren in het openbaar vervoer bedankten president Hüseyin Sözlü voor zijn gevoeligheid.

OPLOSSING IN DE DIALOOGGROND
Aan het begin van het 2018-jaar, Adana Metropolitan Municipality, die haar alternatieve richtingsplanning transformeert door de mening te vatten van handelaars in het openbaar vervoer, vertegenwoordigers van niet-gouvernementele organisaties, ondernemers en burgers; De beveiliging voor het Paleis van Justitie heeft de barrières verplaatst om verlichting te brengen in de verkeersstroom.

BARRIERS 5 METER VERPLAATST, TRANSMISSIE BEGONNEN MET 3 STRIP
President Hussein onder leiding van verbale die zich bezighouden met particuliere bussen en de situatie met de volledige co-managers van Adana Metropolitan Municipality Transportation Department bureaucraten te beoordelen, de nodige vergunningen in overeenstemming met de vraag, de inleiding van de Inonu Straat wegverbreding werk. Met de voltooiing van de overeenkomst in korte tijd werden de concrete veiligheidsbarrières dichter bij het Justitiepaleis gebracht. Op deze manier werd de verkeersstroom op Inönü Street gemaakt met 5-banen. In deze regio werden de wachtrijen en wachttijden afgerond en werden zeer korte tijdtransities bereikt.

LOCATIE REGELGEVING
Parallel hieraan werd aan de kant van İnönü Avenue een plaveisel gemaakt om verlichting te bieden bij de passage van het openbaar vervoer vanaf de straat Atatürk. Dus op weg naar Atatürk Street, in İnönü Street, en op de weg van Çakmak Street waren voertuigpassen opgelucht.

DANK AAN DE PRESIDENT MONDELING DOOR COLLECTIEF TRANSPORT
Vertegenwoordigers van de openbaarvervoersbeoefenaars nodigden de bureaucraten van het Departement van Transport van de Adana Metropolitan Municipality uit en onderzochten ter plekke de verbeteringen voor het Paleis van Justitie. Speciale openbare bus en minibus coöperatieve managers, toonde zich tevreden dat ze brengen de gemaakte afspraken, zonder nadelige gevolgen voor het milieu en het behoud van bestaande bomen, bedankte hij de voorzitter Hussein Oral gevoeligheid.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.