Minister Turhan: 537 Billion Liralık Investment Made

minister turhan billion liralik investering gedaan
minister turhan billion liralik investering gedaan

Minister Turhan zei: “De investeringen die tot nu toe zijn gedaan, hebben meer dan 537 miljard lira bedragen. We doen ons best om meer dan drieduizend projecten, groot en klein, te voltooien die de ontwikkelingsdrift van ons land naar een hoger niveau zullen tillen. "


Turhan woonde de “Eurasia Service Awards Ceremony 2019” bij, georganiseerd door de Eurasian Economic Relations Association (EkoAvrasya) in de Nationale Bibliotheek.

Het ervaren van belangrijke ontwikkeling in en van de wereld, ging hij naar zijn hoofd van een handelsoorlog, hervormd in de imperialistische machten as van internationale regels, terroristische organisaties van de global accounts, zoals gevraagd gezien door onderaanneming te nemen, wordt de kennis van de mensheid gebruikt voor meer chaos en strijd wanneer Turhan het beschrijven van de overgang van een periode waarin vooruitgang woedend in dit proces aan de ene kant hebben ze om meer te produceren, en de strijd van de ontwikkeling, aan de andere kant, zei dat ze worstelen met de wereldwijde spel maken de weg vrij voor interne en externe aanvallen.

Minister Turhan, rond mensen, vrede, broederschap, ze kijken naar de Kaukasus en de Balkan, Afrika, Afghanistan, ministers spraken hun hoop uit om de miljoenen harten van Turkije te zien.

Miljoenen mensen, als de limiet een maand van vrede is, verklaarde Turhan: "Turkije is de hoop van honderden miljoenen kastelen, je moet die kwestie aanpakken. U kent allemaal de laatste terroristische aanslag in Nieuw-Zeeland. Hoewel sommige mensen bang waren om het incident terrorisme te noemen, toonden onze natie en onze president hun houding vanaf de eerste dag. Het is alsof je een geweldige staat bent, een geweldige natie, een geweldige leider. Wij als regering hebben vanaf de eerste dag vanuit dit brede perspectief naar de kwestie gekeken. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid, we zijn ons bewust van de last op onze schouders. " hij sprak.

"Investeringen bedroegen meer dan 537 miljard lira"

Cahit Turhan gaf informatie over transport- en infrastructuurwerken en zei dat de investeringen die tot nu toe zijn gedaan 537 miljard lira hebben overschreden.

Turhan, verwijzend naar de projecten die in de toekomst zullen worden geopend, zei: `` Eind dit jaar de snelweg Istanbul-Izmir, de snelweg Menemen-Aliağa-Çandarlı op 9 september 2019, de hogesnelheidstrein Ankara-Sivas in 2020, de snelweg Ankara-Niğde in 2020, 6% binnenlands en we zullen onze nationale satelliet Türksat 2021A in 2022 in gebruik nemen, en de Malkara Gallipoli Lapseki-sectie van de Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Balıkesir Highway in XNUMX. Ondertussen YHT van Anatolië naar Europa Halkalıofwel bereikt. Nu duurt het 4-4.5 uur van Ankara naar Istanbul. Op deze manier zullen de wagons die China zullen verlaten Caspian, Baku, Tbilisi en Kars passeren, Istanbul bereiken en zonder overstap naar Londen kunnen gaan. Daarnaast doen we ons best om meer dan drieduizend projecten, groot en klein, af te ronden die de ontwikkelingsbeweging van ons land naar een hoger niveau zullen tillen. " gebruikte de uitdrukking.

Na de toespraken bedankte Turhan, die de prijs ontving van Hikmet Eren, voorzitter van de Euraziatische Vereniging voor Economische Betrekkingen en het "anker" droeg dat hem werd aangeboden, de leidinggevenden van de vereniging.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties