Sanliurfa Metropolitan Harran Concrete Road AttackSanliurfa grote weg naar harranda betonnen weg atagi
Sanliurfa grote weg naar harranda betonnen weg atagi

Şanlıurfa Metropolitan Municipality zet zijn betonnen wegaanval in Harran voort.

Qoyunlu door, Efficient, Sadak en Konacık plaatst de groep kilometer weg tussen de opening van 8 voeren voorzitter Nihat Çiftçi, 12 duizend kilometer van het wegennet gezegd dat ze leveren aan Sanliurfa.

Langdurige structurele en permanente servicepunten in concrete manieren om de uitvoering van het winnende Sanliurfa Metropolitan Municipality, het blijft werken na het proces dat wordt uitgevoerd in het district 13 uitgevoerd. Voorzitter Nihat Farmer voert een reeks bezoeken en openingen in Harran, Metropolitan Municipality voltooide de betonweg toepassingen in de beoordeling in bulundu.bura waarin ingehuldigd de wijk de eerste concrete road toepassingen president Nihat Çiftçi, Harran zeiden dat ze hadden 527-kilometer wegennet opgedaan.

PRESIDENT FARMER: LANGDURIGE WEGEN

President Nihat Ciftci zei: "We openen de betonweg, onze nieuwe wegaanvraag, de 8-kilometer, die onze buurten verbindt tussen Koyunluca, Efficient, Sadak en Konacik. Dit is de manier waarop ons systeem voor de eerste keer in Harran wordt geïmplementeerd. Als resultaat van ons onderzoek als Metropolitan Municipality, hebben we een concrete wegaanvraag gemaakt die lang kon duren en 25-jaren kon volhouden in onze Sanliurfa en Harran.

We hebben dit systeem meer kosten-effectief in vergelijking met luchthavens en coating systeem dat wordt gebruikt, maar ging om zijn leven op een manier die solide 20. We gebruiken de middelen van onze natie correct. Dat is waarom we het goed moeten gebruiken. Als u een pad en in 1-2 jaar weer in renovaties nemen van een laspunt 10 verdieping hoger zal blijven en de eisen van onze burgers ontbreekt in de pick-up punt te maken. Eén van deze voorbeelden wijzen we doen in de landelijke projecten en het proces hebben gemaakt dat op veel punten. Eerst hebben we als voorbeeld in de Karacadağ regio onderzoek gedaan. Aan de andere kant hebben we gezien in bepaalde delen van ons district Khalili door het proces-systeem is de juiste is, "zei hij.

"WIJ WERKEN IN ALLE WIJKEN VAN ONZE WORKS"

President Nihat Çiftçi voegde eraan toe dat het betonnen wegennet in het 13-district is uitgevoerd. Ons doel is om de landelijke gebieden van Şanlıurfa uit te rusten met een betonnen wegennetwerk. We hoeven niet langer het wegprobleem aan te pakken voor onze lokale autoriteiten en mensen die in de buurt wonen, en we moeten het verspillen aan de verspilling van de geschiedenis. Ik heb veel vrienden die hebben bijgedragen aan deze mooie investeringen en ik bedank hen. We hebben op een goede manier met onze districtsgemeenten en leden van de assemblee samengewerkt om de service goed te laten zijn en ik wil mijn vrienden graag bedanken voor deze diensten.

"Şanlıurfa Gemeente Status hebben we veel belangrijke werken in combinatie met de reünie ondertekend", aldus voorzitter de heer Farmer, "We hebben uitgebreid onderzoek in Sanliurfa duizend buurt 411 gemaakt en we wilden niet vertrekken de dienst niet heeft plaatsgevonden. We kwamen net van de opening van het busstation dat van Harran een moderne wijk kon maken. Nu zijn we in onze landelijke omgeving en openen we de concrete weg van 8-kilometers.

Zoals we altijd zeggen, we houden van dit land en deze stad. Hierin produceren we continu projecten door projecten te produceren zonder dag en nacht te verspillen. We hebben dit zweet uitgestort om de mensen te dienen wiens loyaliteit, nationaliteit en loyaliteit aan de vlag, waar niemand anders werd gemarginaliseerd, iedereen werd omarmd en gewaardeerd. God zegene dat onze mensen ons altijd vertrouwden en dat vertrouwen hebben we niet tevergeefs gemaakt.

Dankzij God hebben we onze moed voor het einde van de missie en onze nationaliteit om op een prettige manier te vertrekken. Hopelijk wordt een mooie selectie ervaren en onze natie en onze Şanlıurfa zullen winnen, ongeacht welke broer, die na de verkiezingen kwam, we zouden graag een bar willen hebben in deze Metropolitan Municipality-periode. Şanlıurfa is nu de ster van de regio met grote projecten, niet zoals voorheen değil.

"WIJ HEBBEN HET WEGNETWERK VAN DE 527 KILOMETER BIJWONEN AAN ONZE GEHARROOMDE BROERS"

President Nihat Ciftci zei, liep. Dit is niet alleen een betonweg, maar een 1 in Harran. 245 Kilometerstand, 2. 182 Kilometerstand op de vloerverharding en de 8 kilometer-betonwegtoepassing die we op deze dag hebben geopend, hebben een 527 kilometers-routenetwerk bereikt. Wanneer we naar Sanliurfa in het algemeen kijken, hebben we een totaal netwerk van 12 duizend kilometer bereikt. Ik wil al mijn medewerkers feliciteren met hun inspanningen

Burgemeester Mehmet Özyavuz vergezeld door Harran Mayor Mahmut Özyavuz en de leden van de Metropolitan Municipality Council.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.