Gateway to Europe naar het Verre Oosten zal de nieuwe Turkije gewordenEuropa opende de deur van het Verre Oosten zal opnieuw worden turkey
Europa opende de deur van het Verre Oosten zal opnieuw worden turkey

De Trade Wars, die uitbrak in de laatste maanden van vorig jaar, zorgde helaas voor schommelingen in de wereldeconomie. China heeft zijn groeimomentum niet kunnen verplaatsen naar het jaar van 2018.

De spanning tussen de VS en China heeft ook een impact gehad op de wereldhandel en, uiteraard, de logistieke sector. De meest voor de hand liggende indicatie hiervoor was de afname van de logistieke processen vóór de Chinese Nieuwjaarsvakantie. Het probleem van de luchtvracht in februari en de stijging van de prijzen zijn dit jaar niet geweest. Dit toonde de daling van de Chinese export.

Echter, kijk naar het totaalbeeld toen we Martial met periodieke vertragingen in onze handelsbetrekkingen op basis van eeuwen hoewel Turkije het Verre Oosten en een route voorkeur voor het leveren van het Europa van de kostbare voorwerpen zoals zijde van de Centraal-Aziatische landen, waaronder China altijd als eerste is geweest.

Alsmede van de sociaal-economische betrekkingen tussen Turkije en het Verre Oosten is gebaseerd op de eeuwen heen. De handel in het Verre Oosten moet ook worden verbeterd om de gerichte buitenlandse handel en exportcijfers van ons land in de komende periodes te bereiken. Omdat de internationale handel van richting verandert en het Oosten elk jaar aan belang wint.

Wanneer we de transportactiviteiten tussen het Verre Oosten en ons land observeren, hebben we voornamelijk zeewegen en luchtvaartmaatschappijen. Een zeer belangrijk deel van de buitenlandse handel met het Verre Oosten wordt over zee en container vervoerd. De belangrijkste factor hierbij is dat kosten veel beter zijn.

Een ander alternatief is ongetwijfeld de luchtvaartmaatschappij. Het is mogelijk om te zeggen dat ons land met de introductie van Istanbul Airport een stap dichter bij zijn doel is om een ​​internationaal transfercentrum te worden. Op dit moment kunnen we voorzien dat de logistieke stromen tussen het Verre Oosten en ons verder zullen worden versterkt.

Een andere belangrijke ontwikkeling op de luchthaven in Istanbul voor de sector Turkse logistiek die grote invloed zal geven over de ontwikkeling van het intermodaal vervoer is voltooid UTIKAD zoals altijd steunen wij de Baku-Tbilisi-Kars spoorlijn.

In maart 2015 werd het visiedocument gepubliceerd. Het is gericht op het creëren van een enorm infrastructuur- en transport-, investerings-, energie- en handelsnetwerk tussen Azië, Europa en het Midden-Oosten.

Turkije "modern Silk Road Project", ook wel centrale gang, als een aanvulling op de bestaande lijnen tussen Oost en West en is een veilige route naar de voorgrond.

De belangrijkste pijler van het vervoersbeleid van ons land is het realiseren van grootschalige infrastructuurinvesteringen om een ​​ononderbroken transportlijn van China naar Londen te bieden. Verre Oosten uit te breiden tot Europa, eeuwenlang de handel caravans datum van genomen zijn plaats als een route Silk Road Central gang voor de ontwikkeling, zowel in Anatolië, de Kaukasus en de configuratie van het spoorwegnet in Centraal-Azië en de stappen in de integratieproblemen van de wegen moet worden weggegooid .

Daarnaast verwachten we dat het spoorwegnet in de oost-west en noord-zuid as zo snel mogelijk binnen onze grenzen wordt voltooid. Omdat het van vitaal belang is dat de Baku-Tbilisi-Kars-spoorlijn op volle capaciteit kan functioneren en dat de wegen die deze lijn aanvullen, zijn voltooid.

Dus door het publiek "Centrale Corridor" van China's aanpak gelanceerd "een generatie te geloven dat de actieve tussenkomst van een wegenbouwproject om actief te zijn in de komende periode resultaten en de resultaten voor onze sector zal grote impuls krijgen.

Marmaray Rail tunnel die de voortzetting van deze corridor, Yavuz Sultan Selim Bridge, Noord-snelweg Marmara en Euraziëtunnel, Osmangazi Bridge, high-speed treinen en high-speed spoorlijn, North Aegean haven van Gebze Orhangazi-Izmir snelweg, 1915 Canakkale Bridge, Istanbul zoals New Airport we zullen opnieuw de poort van het Verre Oosten naar Europa zijn in de zin van logistiek.

Bekijk het volledige profiel van Emre Yildiz Het is gratis!
UTİKAD Voorzitter van de raad
UTA februari 2019

Hogesnelheidstrein NieuwsGratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:
20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.