Het Tekkeköy Logistics Center zal Garbage zijnHet logistieke centrum van Tekkekoy wordt een agent
Het logistieke centrum van Tekkekoy wordt een agent

Turkije Samsun aan 50 miljoen euro gebouwd (ongeveer 300 miljoen pond) kosten 'Logistiek Village' project boeren in de rechtszaak ingediend in het besluit om de vrijlating van annuleren volgde de rechtszaak aangespannen door de Agricultural Engineers Kamer sonuçlandı.mahk renovatie, bouw 1. De klas besloot de uitvoering te stoppen door te verklaren dat het op landbouwgrond was gebouwd.

WOORDVOERDERVolgens het nieuws van Ismail AKDUMAN; In de 2015 van Samsun Tekkeköy Samsun Metropolitan Municipality, Samsun Mercantile Exchange, de Centrale Industrial District, Samsun Kamer van Koophandel en Tekkeköy gemeente begon te worden gebouwd in samenwerking met en draagt ​​het onderscheid van de grootste van de Zwarte Zee, die Logistics 50 miljoen euro zal kosten Er was een nieuwe ontwikkeling in het proces om het dorp terug te brengen naar de slangenoogst.

LANDBOUWGEBIEDEN ONDER DRANK

In de veldenquête van de gerechtsdeskundige werd erop gewezen dat de voorgestelde alternatieve plaatsen voor het logistieke dorp niet worden geëvalueerd en dat het centrum ver verwijderd is van de vervoersnetwerken. De rechtbank constateerde dat 1 zich in het centrum bevindt door aandacht te vestigen op de mogelijkheid van uitbreiding van het Logistics Village-project in de volgende jaren. hij benadrukte dat de landbouwgronden en het omringende land bedreigd worden. Court, constructie van 1. De klas besloot de uitvoering te stoppen door te verklaren dat het op landbouwgrond was gebouwd.

TOSUN: DECEMBER

Het proces naar aanleiding van het main event ZMO xnumx.döne Branch President Tosun het leven, zei hij dat de rechtbank verstand en geweten te beslissen. Tosun Metropolitan Municipality uitvoering van het besluit en zei dat ze schreef aan het ministerie van Milieu Stedenbouw, "onwettig maatregelen zijn genomen, zijn wettelijke besluiten niet geïmplementeerd. De rechtbank oordeelde gewetensvol. We zeiden dat de investering vanaf het begin op de verkeerde plaats was gedaan

HET HOF HEEFT ONZE RECHTEN VERLEEND

Serkan Lay, die betrokken was bij de zaak, zei dat ze niet tegen de investering waren. Karşı Dit is de tweede rechterlijke beslissing over de annulering van het logistieke dorp. We verzetten ons tegen de bouw van het project op landbouwgrond. Landbouwgrond is onze toekomst. Nu heeft de rechtbank besloten onze verklaringen te bevestigen. We verwachten dat de beslissing Karar zal worden geïmplementeerd.

WAT ER ZAL NU GEBEUREN?

50 miljoen euro werd uitgegeven om het centrum te voltooien, terwijl subsidies van de Europese Unie ook werden gebruikt. Nu is het proces nieuwsgierig hoe het proces werkt. Nadat de rechtbank haar besluit had aangekondigd, schreef hij voor de uitvoering van het besluit aan de Metropolitan Municipality en het ministerie van Milieu en Urbanisatie. Aan de andere kant verklaarden de juristen dat de EU na de afronding van de rechterlijke beslissingen een schadevergoedingszaak zou kunnen openen om de steun voor het logistieke dorp terug te krijgen.

KENMERKEN VAN HET DORP VAN DE LOGISTIEK

Samsun Logistics Village is gebaseerd op internationale normen en is gebaseerd op een totale oppervlakte van 700 duizend vierkante meter. Logistiek dorp 80 duizend vierkante meter bestaat uit een gesloten gebied. Turkije's 4. Grote opslag en logistieke basis zal de eerste opening van het dorp zijn 2 duizend mensen werden verwacht om banen te bieden.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.