25 Nieuwe ontwikkeling in Çorlu Train Wreckcorlu train crash nieuwe ontwikkeling
corlu train crash nieuwe ontwikkeling

25 in Çorlu is een van de beklaagden van het treinongeval, TCDD 1. Regionaal kantoor Ring 14. Spoorwegonderhoud Spoorwegonderhoud Departementsbestuurder Turgut Kurt ramp twee jaar geleden in het artikel dat de droge zomer, "veiligheid van de navigatie, gezondheid en het onderhoud van wegen werkt" voor de manier waarop het leek te willen controle werknemer nemen.

HürriyetVolgens te het nieuws, Çorlu, 8 juli Railway Maintenance Manager t.kyol gecontroleerd na het ongeval in 2018 werknemer, Saray 143 Road Maintenance Supervisor van Road onderhoud en reparatie Supervisor Ö.P, Bridges Chief C. Y en Line Maintenance Reparateur C.Ç'ya vervolgde. Advocaten, twee jaar geleden Kurt's waarschuwingsbrief voorgelegd aan de Aanklager. Volgens Wolf februari 15 2016 in een brief aan de directie van de Wegendienst, onderhoud en reparatie van verkeersongevallen die zich hebben voorgedaan Saray 163 de manier waarop het werkt in het onderhoud ganger manier Şefliği maar verklaarde dat geen enkele werknemer controle.

Wolves, "de uitvoering van Line onderhoudshandboeken, navigatie veiligheid, op basis van de kern personeel uit te voeren gezondheid en het onderhoud van wegen werkzaamheden zijn nodig om een ​​personeel te benoemen," zei hij. Kurt vroeg om twee postbodes en één bediendepersoneel dat geopend moest worden. De petitie voorgelegd aan de officier van justitie, werd dit verzoek niet voldaan.
Probeer de verantwoordelijke te rechtvaardigen

TCDD Raad van Commissarissen inspectierapporten, ramp "onmogelijk te steken in de voorkant van, onwillekeurige, zich heeft voorgedaan als gevolg van overstromingen veroorzaakt door onverwachte zware regenval," verdedigde hij. Di Hoewel het TCDD de nodige zorgvuldigheid heeft betracht, is er beweerd dat het ongeval wordt veroorzaakt door externe omstandigheden en dus natuurrampen. "

Vanwege het ongeval 'oorzaak van overlijden en letsel veroorzaakt door de vervolging van vier personeel opende de zaak voor het strafbare feit, het verdedigen van de beslissing, werd besloten om een ​​advocaat aan te stellen. Het rapport vermeldde dat de ramp als een overmacht moest worden beschouwd en dat de schadevergoeding van 1 miljoen TL niet door TCDD was betaald.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.