1915 Installatie van de installatie van de Canon Bridge TransportDe brug wordt gemonteerd voetstuk van Canakkale
De brug wordt gemonteerd voetstuk van Canakkale

De bouw van de 1915 Çanakkale Bridge, die in aanbouw is, zal vandaag worden uitgevoerd met een ceremonie.

Het zal worden gehouden in het stadion in maart 18 18 maart Martyrs Memorial Day en Canakkale Victory 104. Jaar die de ceremonie, onze president Recep Tayyip Erdogan, zal ook 1915 Dardanellen brug bouwwerkzaamheden zullen bijwonen.

President Erdoğan zal de schachtassemblage van de torencaisson assembleren van 1915 Çanakkale Bridge, die later wordt gebouwd. De Turkse president Erdoğan zal worden vergezeld door Cahit Turhan, minister van Verkeer en Infrastructuur.

De montage van stalen schachten op de fundering van de toren-caisson in de natte vijver zal worden gehouden met een ceremonie. Vervolgens zal de toren worden bewogen door de fundamenten van de toren en vervolgens worden ondergedompeld in de eerder ontwikkelde laatste toren door deze in zijn basisposities onder te dompelen. Na voltooiing van deze productie wordt de installatie van de stalen toren gestart door anker- en ankerbalken te maken.

Chukar-Tekirdağ-Çanakkale-Savastepe Highway Project in het kader van Malkara-Canakkale (Dardanellen Bridge, met inbegrip 1915) Zorg snelweg sector - Operate - Transfer project (BOT) wordt geïmplementeerd.

Het project heeft een totale lengte van 88-kilometers, inclusief 13 mile-snelweg en 101-kilometerkoppeling.

1915 Canakkale Bridge

Het project van de meest belangrijke gebouwen en die 770 meter kant met openingen met 3 duizend 563 meter lang met 1915 Canakkale Bridge, als ze klaar zijn, 2 duizend 23 meter met een centrale opening in dit opzicht zal de grootste midden van de overspanning brug ter wereld te zijn.

Het brugdek wordt geprojecteerd als een dubbeldeks op de hoogte van 45,06- en 3,5-meters.

De fundering van de hangbrugtoren ligt vrij aan de Aziatische kant van de 45-meter, terwijl aan de Europese kant de 37-meter vrij op de zeebodem zal zitten. De hoogte van de stalen brug van een brug is 318 meter.

toekomstige ladingen van de torens zullen worden overgedragen aan de basis stalen caisson schachten werden in totaal, waaronder twee stukken 4 basis van elke toren in Gölcük.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.