1881 Ataturk Ship Safety van de alleenstaande kapitein van IZDENIZ



ataturk kapitein echtgenoot escrow
ataturk kapitein echtgenoot escrow

Izmir Metropolitan Municipality favoriete schip van de vloot "1881 Ataturk" te kapitein die Kamil Koc, "man's job" was een goed rolmodel namens hun medeburgers om de problemen van het beroep bekend als opzij te zetten.

Kamile Koç, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het zeevervoer van de gemeente Izmir, is er trots op de EN-alleenstaande kapitein İzmir in de baai van Izmir te zijn. Na 18 jaar lange weg aanvoerdersband, 7 1881 maanden Izdemir herziening schip kapitein die coach Ataturk, tussen collega's "Sultan van de Golf" is bekend als.

De vrouwelijke kapitein, die meer dan tevreden was met de warmte en oprechtheid van de mensen in Izmir, zei, kadın Mensen schudden als ze me zien als ze van het schip stappen of rijden; Er is zelfs een applaus. Ik ben heel blij dat ik in Izmir woon en in Izmit ben. İzmir

De gruwel van de storm
Kamile-kapitein, die de oceanen afbrokkelt voor zijn plicht in de baai van Izmir, heeft verschillende avonturen beleefd. Harikeyn Storm, die werd gevangen tijdens het oversteken van de Atlantische Oceaan als eerste langeafstandspolitieambtenaar, is de eerste van de onvergetelijke herinneringen:
Lim We gingen van de haven van Liverpool naar Engeland via de Titanic-route naar de Amerikaanse haven van Charleston. Het was de winterperiode zoals januari-februari. Toen we naar het noorden gingen, werden we betrapt door de storm. Het was de tweede dienst van de kapitein; Ik was niet op de brug omdat ik mijn eigen dienst niet had. Ze zoeken me, dus je bent in orde. Alles vloog door de lucht. Maar ik wilde niet bang zijn. Dat is waarom ik niet op de brug ben, wat de veiligste plek is. Toen iedereen met angst op de brug was, was ik dood

We hebben dat bijgeloof verslagen
Kamile Koç, die zegt dat hij van kinds af aan van de zee houdt en daarom kapitein wordt, benadrukt dat een vrouw alles kan doen als ze wil:
Inanç Het is erg belangrijk om dit werk, geduld, geduld en geloof te kunnen doen. Je moet sterk zijn als een lichaamsanatomie. Eens geloofden ze dat 'vrouw ongeluk bracht' aan boord, maar we versloeg dit geloof met de toename van vrouwelijke kapiteins. Het is een werk dat veel fysieke inspanning vereist. Ik ging naar de pompkamer en verwijderde de pompen. Ik heb alles gedaan wat ik kan doen tijdens mijn werk. Mijn advies aan mijn vrouwelijke collega's die voor dit beroep zullen kiezen, is dit: concentreer je beslist op de kapitein. Als je gelooft en werkt, zul je zeker slagen

Formule voor succes
Kamile Koç beschrijft de nadelen van het vrouw zijn in het beroep van kapitein gedomineerd door mannen:
Op de brug waar we ons schip beheren en de kapitein van de lange weg, komen de leidende kapiteins hier om ons te helpen aanleggen bij verschillende havens. Helaas noemden ze elke keer dat ze de brug naderden de kapitein. Omdat de hoofdingenieur bij ons een man was, hebben ze ze aangesteld en eerst 'hallo' genoemd. Hoofdingenieurs, 'onze kapitein hier' na de waarschuwing wendde zich tot mij en was zeer verrast. Ik heb dat veel gehad. Op school, tijdens het afleggen van onze afstudeerscriptie, vertellen leraren ons: 'je werkt al aan land, niet aan zee, laten we ons huiswerk maken. Ik maakte me nooit zorgen over hen. Ik heb altijd gewerkt, proberen. Ik geloofde mezelf en kwam op het punt waar ik was

7 is de maan in de Golf
Koç zei dat hij naar İzmir kwam voor een congres terwijl hij op de universiteit zat en dat hij İzmir heel erg leuk vond sinds die tijd. Hij zei: "Ik werk nu een maand in Izmit. Ik houd heel veel van Izmir en de mensen van Izmir. Ik zag dat Izmir Metropolitan Municipality zeer succesvol was in het zeevervoer. Deze schepen zijn 's werelds grootste schepen in de klas. We hebben allerlei kwaliteitsmanagementcertificaten de.

JavaScript is vereist voor deze diashow.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein Nieuws



Railtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.