Tourism Express vervangt de Eastern Express

East Express wordt vervangen door Tourism Express
East Express wordt vervangen door Tourism Express

Minister van Cultuur en Toerisme Mehmet Nuri Ersoy deed een reeks onderzoeken in de Sarıkamış-wijk van Kars.


Sarıkamış Ski Center, Katerina Pavilion, Ani Site en zijn omgeving bekijkt Minister Ersoy Citadel van Kars, Ani heeft aangekondigd zal tot een ruïne worden gehouden met de 6 maanden opgraving programma "zal de periode Beide zullen werken bij opgravingen zullen professionele archeologen en het aantal kunsthistorici te verbeteren uit te breiden." Hij zei.

Minister Ersoy, de AK-partij in zijn toespraak op de provinciale directie van de Eastern Express-route om een ​​'Tourism Express' te exploiteren kan worden gestart om te werken gezegd.

Minister van Cultuur en Toerisme Mehmet Nuri Ersoy, gisteravond bereikte de Eastern Express in Sarıkamış district van Kars, het programma begon vandaag met een bezoek aan het Sarıkamış skicentrum. Ersoy, op de sneeuwscooter, bezocht de skipistes. Kars-gouverneur Türker Öksüz, Sarıkamış Gouverneur Yusuf İzzet Karaman en burgemeester Göksal Toksoy werden vergezeld door minister Ersoy.

Vervolgens ging minister Ersoy met zijn gevolg naar Katerina Mansion en ontving een briefing over het landhuis van de provinciale directeur van Cultuur en Toerisme, Hakan Doğanay.

Minister Ersoy verhuisde vervolgens naar de Ani Ruins, die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan ​​en de "bakermat van de beschavingen" wordt genoemd.

Minister Ersoy bezocht de Geïllustreerde Kerk, de Grote Kathedraal (Fethiye-moskee) en de Ebul Manucehr-moskee, en over de lopende restauratiewerkzaamheden in de Ani-ruïnes. Dr. Hij ontving informatie van Fahriye Bayram. Minister Ersoy, ook met toeristen sohbet en nam een ​​souvenirfoto.

Na het bezoek zei minister Ersoy in een verklaring aan verslaggevers dat de Ani-ruïnes in Kars erg belangrijk zijn voor zowel Turkije.

Minister Ersoy verklaarde dat ze een nieuw project hebben om de Ani Ruins beter te kunnen graven, projecteren en toewijzen:

“Dit project wordt vanaf 1 maart uitgevoerd. Het project is om de duur van opgravingen te verlengen tot 12 maanden. Het is natuurlijk niet mogelijk om het overal op te trekken tot 12 maanden. Ik vroeg de Excavation Director om in Ani te werken om de tijd te verlengen tot 6 maanden, afhankelijk van de seizoenen. Zij maken het werk af en brengen het. We zullen de Ani Ruins de komende periode opnemen in het 6 maanden durende opgravingsprogramma. We zullen zowel de tijd verlengen als het aantal professionele archeologen en kunsthistorici vergroten om aan de opgraving te werken. Als ministerie zullen we het regelmatig elke maand ondersteunen. "

Opgraving Directeur Prof. Dr. Bayram zei dat Ani Ruins een van de belangrijkste punten was in de Turkificatie van Anatolië. Prof. Dr. Bayram zei: "Ik hoop dat we ons werk veel sneller en met een meer beschermende aanpak zullen voortzetten met het door onze minister aangekondigde project." zei.

Minister Ersoy werd tijdens het bezoek aan Ani Ruins vergezeld door de gouverneur van Kars Öksüz, de burgemeester van Kars Murtaza Karaçanta, de provinciale directeur van Cultuur en Toerisme Doğanay, de plaatsvervangend commandant van de provinciale gendarmeriekolonel Murat Kılıç en de relevante mensen.

Minister Ersoy onderzocht later Kars Castle en de buitenwijken in het stadscentrum. Minister Ersoy en zijn gevolg, die informatie van de gouverneur van Kars, Türker Öksüz, ontvingen over het uitgevoerde werk, werden het provinciale voorzitterschap van de AK-partij na het bezoek aan het Hasan Harakani-graf van Ebul. Minister Ersoy wees er in zijn toespraak hier op dat de Eastern Express een belangrijke bijdrage leverde aan de stad en vervolgde zijn woorden als volgt:

“Dankzij de Eastern Express is Kars al een aantal jaren bekend. Zoals u weet, is de belangrijkste taak van de Eastern Express het verzorgen van vervoer, niet het vervoeren van een toeristische express. Kunnen we nu 'Tourism Express' met een ander systeem op de route van de Eastern Express zetten, dan gaan we ernaar kijken. In feite zou het beter zijn voor de 'Tourism Express' om te bedienen, omdat toeristen moeite hebben om een ​​plaats te vinden. Ik denk dat het economisch voordelig zal zijn. "

Herinnerend dat ze ook examens hebben afgelegd in het skicentrum Cıbıltepe in het kader van het programma van minister Ersoy: "Je hebt een prachtig skicentrum dat kan concurreren met Europa. We gaan werken aan het vergroten van de capaciteit van het gebied zonder de natuur te schaden. Volgens de structuren hier zullen we de nodige middelen geleidelijk gaan overdragen. " hij sprak.

Minister Ersoy benadrukte dat ze Kars beter zullen voorbereiden op 2023 en zei: “Ik hoop dat de toeristische sector in 2023 voorloopt op de veehouderij en uw prioriteitssector wordt. Dit is erg effectief om mensen aan het werk te krijgen. We zullen het nodige werk doen. " gebruikte de uitdrukking.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties