Kadıköy Route van de metrohaltes van Tavsantepe

Kadıköy Route van de metrohaltes van Tavsantepe
Kadıköy Route van de metrohaltes van Tavsantepe

De eerste fase van de lijn werd voltooid in 1 en Kadıköy Het werd in gebruik genomen met 21,7 stations op het 16 km lange traject tussen Istanbul en Kartal. Met de bouw van de stations Yakacık Adnan Kahveci, Pendik en Tavşantepe is de tweede fase van de lijn voltooid. Met de 2e etappe nam de lengte van de lijn toe tot 2 km en het aantal stations tot 26,5. De gemiddelde duur van een rit van de lijn is 19 minuten. De metro, die om 82 uur 's ochtends begint, blijft rijden tot 06.00 uur. Passagiers besparen tijd omdat er elke 24.00 minuten een vertrek is.

Lijn, KadıköyBeginnend vanaf, zit het op de D100 route in Acıbadem regio en volgt deze route tot Tavsantepe. Op de lijn zijn 52 opslagplaatsen voor voertuigen (13 treinen) en een onderhoudswerkplaats voor 32 voertuigen tussen Maltepe en verpleeghuisstations en in het gebied rond Maltepe Station. De hele lijn werd ondergronds gebouwd, inclusief magazijn- en werkplaatsruimtes.

Kadıköy Metrohaltes Tavsantepe
Kadıköy Metrohaltes Tavsantepe

Kadıköy Metrohaltes Tavsantepe

 1. Kadıköy
 2. Fountain of Separation
 3. bittere amandel
 4. Ünalan
 5. Göztepe
 6. Yenisahra
 7. Kozyatağı
 8. trucker
 9. Küçükyalı
 10. Malta
 11. verpleeginrichting
 12. rozenwater
 13. Esenkent
 14. Ziekenhuis-Justice
 15. Soganlik
 16. Kartal
 17. Bekijk het volledige profiel van Yakacik Khan Het is gratis!
 18. Pendik
 19. Tavşantepe

Kadıköy Tavsantepe Metro-tijd

Sabah 06.00naar de metro in Istanbul 24.00 tot de tijd voortduurt. Elke 4 bespaart passagiers tijd door één rit per minuut te maken.

Kaart van metro van Istanboel

Kadıköy Structuren van metrostation Tavsantepe

De tunnels van de lijn, Kadıköy – CPC tussen Kozyatağı en Kartal Kaynarca; Kozyatağı Kartal werd opgegraven met de NATM-methode. Er is een extra spoorlijn en twee zijplatforms op het station van Bostanci, gezien de noodzaak van een alternatieve exploitatie. Alle andere stations zijn gebouwd als zijplatforms. De lengte van het station is 180 meter en is geschikt voor 8 treinen. Er zijn 259 roltrappen en 70 liften in de faciliteit. De toegangsdienst is voorzien van 30 tourniquets, waarvan er 315 zijn ontworpen om de doorgang van gehandicapte passagiers mogelijk te maken.

Kadıköy Tavsantepe Metro Security

Kadıköy Scenario's voor rook- en passagiersevacuatie zijn opgesteld tegen de ongunstige gebeurtenissen die zich in de metrolijn van Tavsantepe kunnen voordoen en simulaties zijn getest door simulaties te maken. Met in totaal 991 camera's op de stations wordt het systeem continu bewaakt, gecontroleerd en geïnspecteerd door beveiligers.

De signalering van de lijn en het opslaggebied heeft een mobiel communicatiesysteem op basis van Mobile Block. Het seingevingssysteem is het CBTC-systeem van Thales en treinen kunnen parkeren zonder bestuurder.

Alle apparatuur die wordt gebruikt bij de constructie van de lijn wordt geselecteerd uit materialen die bestand zijn tegen hoge temperaturen en geen giftige gassen afgeven. In geval van brand, om de evacuatie van de passagiers zo snel mogelijk en veilig te garanderen; Er is een betrouwbaar rookcontrole- en evacuatiesysteem in overeenstemming met de normen, met name NFPA, dat volledig automatisch kan werken.

Kadıköy In Tavsantepe Metro Line wordt de energievoorziening van het hele systeem gemaakt van 3 verschillende punten. In het geval dat alle drie feed points zijn uitgeschakeld, worden generators aan 2 verschillende uiteinden geactiveerd. Met de introductie van de generatoren worden alle treinen in de tunnel naar het dichtstbijzijnde station getransporteerd en wordt de evacuatie van de passagiers verzorgd. In een dergelijke situatie dat de energievoorziening niet kan worden geleverd en de generatoren falen; verlichtingssysteem en elektronische besturingssystemen kunnen 3 uur gevoed worden via ononderbroken voedingen.

Transferstations en integratie

 • Kadıköy Op het station, T3 Kadıköy Moda Tramlijn, stadslijnen, zeebussen en zeemotoren,
 • Bij het Ayrılık-fonteinstation, Marmaray,
 • Op station Ünalan,
 • In het Pendik-station kan via IETT-bussen naar het Pendik hogesnelheidstreinstation worden gebracht.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen