Tweede startbaan die aan het einde van het jaar wordt geopend op de luchthaven Sabiha Gökçen

tweede startbaan op de luchthaven sabiha gokcen
tweede startbaan op de luchthaven sabiha gokcen

In het kader van het protocol dat is ondertekend door DHMİ en het voorzitterschap van de defensie-industrie, wordt de bouw van de tweede baan van de luchthaven Sabiha Gökçen, waarvan de bouwwerkzaamheden zijn gestart in 2015 en uitgevoerd door onze diensten voor bouwinspectie, voortgezet.


Op Sabiha Gökçen International Airport, de stadsluchthaven van Istanbul, wordt verder gewerkt aan de tweede landingsbaan van 3 500 meter, die parallel aan de bestaande landingsbaan is gebouwd.

Als onderdeel van de eerste fase van de tweede startbaan werden de bouw van de Kemikli Creek Tunnel, TEM Connection Road Tunnel en de South Guild Tunnel voltooid. De vulling van de tweede baan en taxibanen geconstrueerd in het kader van de werken van de tweede fase worden voortgezet.
98 procent van de eerste fase van de werkzaamheden aan de Sabiha Gökçen Airport Second Runway is voltooid en de tweede fase heeft het niveau van 67 procent bereikt.

"JAARLIJKS ZIJN 65 MILJOEN PASSAGIERS GERICHT OP DE TWEEDE RUNWAY"
Nu de tweede landingsbaan aan het einde van het jaar op Sabiha Gökçen Airport in gebruik wordt genomen, zal de bestaande landingsbaan in onderhoud zijn. Nadat het onderhoud van de bestaande baan is voltooid, zal de uurlijkse landings- en startcapaciteit op Sabiha Gökçen Airport toenemen van 40 naar 80, waarbij de twee banen tegelijkertijd in gebruik worden genomen. Met het nieuwe terminalgebouw en de twee start- en landingsbanen die eind 2020 in gebruik worden genomen, wordt ernaar gestreefd de huidige capaciteit te verhogen naar 65 miljoen.
Naast de huidige parkeerpositie van het vliegtuig op de luchthaven, wordt de extra parkeerpositie van vliegtuigen van 94 in gebruik genomen. Naast de tweede startbaan worden het nieuwe administratieve gebouw, het regelgevingsgebouw, het gebouw voor de platformservice, de brandweer en het luchtverkeersleidingsgebouw in gebruik genomen.

"30 MILJOEN KUBIEKE METER ZAL WORDEN GEVULD MET ROTS"
In het kader van de tweede baanwerken op Sabiha Gökçen Airport wordt 30 miljoen kubieke meter rotsvulling, 2 miljoen 750 duizend kubieke meter steenslagvulling, 1 miljoen 650 duizend vierkante meter zwakke betoncoating, 1 miljoen 800 duizend vierkante meter hoogwaardige betoncoating gebouwd.

De totale lengte van de tweede baan is 3 duizend 500-meters. Naast de landingsbaan zijn de 3 parallelle taxibaan, een verbindende taxibaan, de 10 hogesnelheidstreinbaan, het 1 middellange schort, het 1 vrachtschort en het 1 motortestschort.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties