'S Werelds eerste treinrobot in Australië

dunyanin eerste treinrobot in Australië
dunyanin eerste treinrobot in Australië

In Australië lanceerde een ijzerwinningsbedrijf, Rio Tinto, het volledig geautomatiseerde spoorwegnet met 's werelds grootste treinrobot.


Het spoorwegnet in Pilbara, West-Australië, heeft een lengte van ongeveer 800-kilometers. Treinen rijden een reis van een uur, inclusief laden en lossen van vracht. De woordvoerder van het bedrijf zei dat dit systeem een ​​primeur is in de wereld.

Deze weg, 's werelds eerste zelfvoorzienende heavy-duty rail voor zwaar werk, bevindt zich helemaal bovenaan het bereik van een project van een miljoen dollar. Treinen die zijn uitgerust met volledig zelfcontrolerende software worden gebruikt om ladingen tussen de havens te vervoeren.

Zelfrijdende technologie zal in de toekomst op veel gebieden te zien zijn. Zelfrijdende auto's zijn momenteel een van de meest bekende technologieën. Met de verdere ontwikkeling van deze technologie kunnen verschillende voertuigen zoals boten zonder bestuurder en onbemande vliegtuigen worden gezien.


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen