Cross-country FIS Cup Beëindigd in Gerede

de ski-to-run fis-trofee eindigde

Turkije Ski Federation Internationale Ski Cross 2019 Activiteitenprogramma gelegen in de FIS Cup wedstrijden eindigde in de stad Bolu Gerede.

De 10 km en de 15 km vrije technische wedstrijden voor heren werden gehouden op de laatste dag van de wedstrijden georganiseerd in het Arkut skicentrum in Gerede. Op de tweede dag van de organisatie in het FIS-programma wonnen vrouwen het Ayşenur Duman-kampioenschap, Fatma Yavuz won de tweede plaats en Özlem Ceren Dursun nam de derde plaats in. Hamza Dursun won de eerste plaats, Omer Ayçiçek nam de tweede plaats en Amed Oğlago nam de derde plaats.

De topatleten kregen hun medailles toegekend door FIS technisch afgevaardigde Robert Karstajn, Bolu Youth Sports Branch Manager Sadık Öztürk en Gerede Youth Sports District directeur Mustafa Kocakaya en wedstrijd coördinator Özkan Koyuncu.