Mega-projecten in transportVervoer en Infrastructuur Minister Cahit Turhan, Turkije over ongeveer 150 miljard lira gemaakt van de vervoersprojecten operate-overdracht (BOT) zei dat het model van de structuren, "Meneer de President, ons publiek door Recep Tayyip Erdogan 'gek project' aangeprezen als Channel Istanbul en 3 verdiepingen Great Istanbul We zullen de komende periode nieuwe BOT-projecten aanbieden, waaronder de Tunnel

Minister Turhan, ontwikkeling en verbetering van de Turkse infrastructuur voor transport veiliger, hoge kwaliteit en zuinig ze hadden vele projecten uitgevoerd voor het indienen van vervoersdiensten en zei dat ze zou blijven besteden.

385 3 miljard pond in totaal in het hele land 443 duizend projecten in de hoeveelheid werk bleef uiten Turhan, rapporteerde een aanzienlijk deel van het project in kwestie werd uitgevoerd onder de BOT-model uitgevoerd.

Turhan, Turkije in het algemeen door te wijzen op wat zij deden met de BOT transport projecten in de hoeveelheid van ongeveer 150 miljard pond, "uit het buitenland om deze projecten 15 miljard euro aan leningen werden verstrekt te financieren." Hij zei.

Country één voor één van deze mega projecten zullen een hub in het transport Turhan benadrukte dat de uitvoering deed denken aan BOT projecten zal worden gevestigd aan het begin invoeren trots van Turkije project van Istanbul New Airport 29 dienst in oktober te maken.

Turhan, wijzend naar de Dardanellen passage bevat ook in de Malkara-Gelibolu-Lapseki snelweg studie te nemen, meldde in Marmara-regio om een ​​ring van het vervoer 1915 Canakkale Bridge zal de inverkeerstelling 2022 creëren.

Om een ​​ononderbroken toegang tot Sanliurfa van Edirne Ankara-Nigde snelweg BOT model zorgen met Turhan verklaard dat een van de belangrijkste projecten die worden uitgevoerd, zei dat dit project wordt ook de voortzetting van een intensieve studie aan de dienst van de burgers in te voeren in 2020.

Turhan, Istanbul-Izmir, Noord-Marmara, Izmir-Candarli snelweg blijven werken met hetzelfde model werd aangenomen.

"Het belangrijkste doel is om boven het niveau van de hedendaagse beschavingen uit te stijgen"

Turkije is nu de nadruk op dat het zelf financieren van economische geloofwaardigheid te komen gebruik maken van de BOT model in infrastructurele projecten met de voordelen van Turhan, zullen ze inschrijven in de nieuwe BOT-projecten van de toekomst en belangrijke projecten zei dat ze zou doen met deze methode.

De heer Turhan verklaarde dat zij de kredieten op andere gebieden zullen evalueren zonder gebruik te maken van openbare financiën en hun investeringen zullen voortzetten.

"Door Meneer de president Recep Tayyip Erdogan, 2011 jaar in het openbaar 'gek project' Channel Istanbul als we het kanaal gedeelte van de BOT project life-lease-overdracht model was begonnen of te maken. In de 100 Presidential Daily Fulfillment Program op kanaal gelegen in het Canal Istanbul Project zal worden gemaakt door de Algemene Directie van Wegen en bruggen moeten worden gemaakt met publieke middelen. Ook in hetzelfde programma 3 bedekking Istanbul Tunnel eveneens onder de mega-projecten in het kader van de BOT-model worden uitgevoerd. "

Turkije aan het publiek als gevolg van een aantal externe aanslagen in de afgelopen jaren zijn uitgevoerd, met name met het oog op negatieve perceptie te creëren 'die delen van de investeringen, vertraagd en zelfs gestopt om' richting Turhan opvallend beschuldigingen naar voren gebracht, meldde dat de waarheid van deze beweringen weerspiegelen.

Turhan, waaruit blijkt dat zij voorafgegaan te zijn ingeschakeld bij het gebruik van het investeringsbudget van het ministerie en efficiënt, "Ons belangrijkste doel als de Transportation gemeenschap beter, zorgen voor meer nuttige diensten, voor te bereiden op de toekomst van ons land, de toekomst van hedendaagse en komen op de top van de beschavingen." Hij zei.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.