Een brug over de Trans-Siberische spoorweg verpletterde de spoorwegwegEen ramp in het dorp Svobodny in de oostelijke regio van Amoer in Rusland werd teruggegeven. Het oversteken van een goederentrein van de Transsiberische spoorlijn, het viaduct dat op de rails werd gebouwd en in 1982 werd gebouwd, stortte in. De brug van de trein op de brug onmiddellijk na het passeren van de laatste auto, een vrachtwagen kon het niet dragen van het gewicht van de brug viel op de rail. Tijdens de ineenstorting werd een spoorwegarbeider onder de brug op het laatste moment gered.

Vrachtwagenchauffeur raakte gewond als gevolg van het instorten van de brug, het zoek- en reddingswerk werd in de regio gedaan. De vrachtwagenchauffeur werd opgenomen in het ziekenhuis, artsen zeiden dat het been en been van de bestuurder breuken. Het instorten van de brug onmiddellijk nadat de trein voorbij was, verhinderde ook een mogelijke catastrofe. Russische openbare aanklagers hebben een onderzoek naar het incident gestart.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.