Trabzon Light Rail-systeem Project Works voltooidOrhan Fevzi Gümrükçüoğlu, burgemeester van de gemeente Trabzon, heeft uitleg gegeven over investeringen in lightrail en transport.

LICHTRAILSYSTEEMPROJECT GELEVERD AAN ONZE MINISTER

Gümrükçüoğlu lı Projectstudies van het lightrail-systeem zijn afgerond. 3 miljoen kosten van het projectwerk zijn geweest. 3 miljoen in de omstandigheden van die dag. Kleinere projecten in andere steden hebben meer gehouden. Akçaabat Akçaakale van het centraal station van Akyazı en het lightrail-systeem bereiken de universiteit en het vliegveld aan de andere kant. 1 gaat van de eerste Akyazı naar het plein en de luchthaven. De afdeling werd naar het Ministerie van Ontwikkeling gestuurd. Hij heeft de minister persoonlijk bereikt. Volgens onze eerste berekening kost de eerste fase 800 miljoen en 1 miljoen. Wanneer dit wordt gedaan door ons ministerie van vervoer, zijn we bereid om de afbetalingstermijnen het hele jaar door te betalen. Het zal een zeer goede transportlijn zijn wanneer alle inwoners van de stad de gewoonte krijgen om het te gebruiken. Deze lijn brengt u met 30 per minuut van het vliegveld naar Akyazı. Dit is een zeer belangrijke stap om het verkeer in de stad te ontspannen

130 NIEUWE BUS

130 nieuwe bussen werden gelanceerd en een vloot van 172-voertuigen werd gecreëerd om burgers in staat te stellen comfortabeler en veiliger te reizen in het openbaar vervoer.

WIJ OPENEN FIETSWEG VOOR SERVICE

De 5,6 km-loopbrug tussen de wijken Beşirli en Kemerkaya in de wijk Ortahisar trekt veel belangstelling. Het fietspad parallel aan de weg werd ook gewaardeerd. Zeer modern fietspad

DE OPSLAG BREKEN

Wij zijn de stad met het meeste wegennet behalve het wegennet. Pad betekent beschaving. In de eerste 4-jaren na de grootstedelijke stad hebben we 1 miljoen 300 duizend ton asfaltdienst uitgevoerd. De geschiedenis van Trabzon is het grootste album na de Republiek. Het is het product van arbeid. 5. 400 duizend ton asfaltdoelen in ons jaardoel. Vanaf vandaag hebben we duizend ton 300 gerealiseerd. Dus 4,5 jaarlijks als 1 miljoen 600 duizend ton asfalt gelegd. We serveren zonder advertenties.

ERDOĞDU ROAD IN WERKING STELLEN

De constructie van het gedeelte tussen Atapark en Çatak van de Erdoğdu Road werd voltooid en de dubbele rijstroken werden tijdens de dienst geopend.

HET WETGEVINGSBULVARI GAAT VERDER

23,7 kilometer lange boulevard van de juridische discours tribunes als de grootste en mooiste antwoord op de President van onze stad, de heer Recep Tayyip Erdogan gaf zijn laatste rally. De voortgaande bouw van de Wet boulevard en de voltooiing van de werkzaamheden aan de gang 24 maanden. die wordt gebouwd in drie rijstroken, drie rijstroken gaan aankomst interchange 14, 8 8 spoorwegovergang en dubbel-tunnel Legal Boulevard met 9, wanneer voltooid, zal een zeer belangrijke bijdrage aan het transport te bieden.

MEERDERE PARKEERCONSTRUCTIE GAAT VERDER

Gelegen in het zuiden van Yavuz Selim Boulevard, 25 heeft meer dan een miljoen totale onteigeningen. 310 parkeerplaats met parkeergarage zal worden gecreëerd. Bij de bepaling van ons 310-voertuig werd vastgesteld dat het invoer- en uitvoerverkeer op Yavuz Selim Boulevard pas werd berekend na de berekening van het aantal voertuigen. We zijn altijd achter de grond dat ik verklaar dat er parkeerplaatsen zullen zijn voor 750-voertuigen aan de voet van de Tanjant-brug.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.