TCDD Transportation Inc. İŞKUR maakt werving via personeel!TCDD Transportation Inc. 6 maakt werving van personeel. Aanvragen moeten via ISKUR worden gedaan. De toepassingsvoorwaarden voor de rekrutering van ex-gedetineerden en personeel met een handicap werden vastgesteld.

TCDD kondigde aan dat de werving van werknemers zal plaatsvinden om de behoefte aan transportpersoneel weg te nemen. 6 zal in totaal worden gebruikt in ex-gedetineerden en personen met een handicap. Kandidaten kunnen via ISKUR een aanvraag indienen. De gevraagde documenten en de toepassingsvoorwaarden werden ook aangekondigd.

Na de afronding van de aanvragen voor de aankoop van ex-gedetineerden, zullen kandidaten die op de definitieve lijst staan ​​worden geïnterviewd in de personeelsafdeling van Ankara Altındağ. Kandidaten zullen worden ingezet volgens de bepalingen van de arbeidswetgeving genummerd 7. Proefperiode 4857 maand als een arbeider in de werving van het middelbaar beroepsonderwijs werd gevraagd om af te studeren bij de relevante afdelingen. Elektricien, motorreparatiewerkplaats, de arbeidsvoorwaarden voor het personeel dat moet worden tewerkgesteld en andere details zijn als volgt;

Referentiehandleiding

Voor personeel dat in dienst is van gehandicapten, zullen zij worden tewerkgesteld in Karabük, Afyonkarahisar. Aanvragen om 2-persoonlijkheid te kopen, worden via ISKUR gemaakt. In oktober wordt 18-19 gevraagd om de documenten in te dienen voor de kandidaten die op de definitieve lijst staan. De kandidaten die slagen voor het mondelinge examen krijgen een proefperiode van 4 maanden. Volgens deze moeten de kandidaten die werkzaam zijn in het mechanische locomotiefpersoneel 1 jaar werkervaring hebben. Een document van de werkplaats dat laat zien hoe lang de werkervaring werkt met de SSI-dump wordt aangevraagd.

Referentiehandleiding

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.