Vandaag in de geschiedenis: 1 oktober 1937 Çatalağzı-Zonguldak-lijnVandaag in de geschiedenis
1 oktober 1882 II.Abdulhamid Gevraagd om de oprichting van hervormingscommissies om te onderhandelen over de hervormingen die in het rijk moeten worden doorgevoerd en om de resultaten van de speciale wilsbrief die naar de aanvraag wordt gestuurd te informeren. Nafia, Hasan Fehmi Pasha, Nafia, de commissie van hervorming, die moet worden gedaan op het gebied van handel, industrie en landbouw werd opgericht.
1 oktober 1890 werd in 63 opgericht bij de Frank Frank Railway Company. De bank verwierf Deutsche Bank en VViener Bank Verein van Baron Hirsch en kocht 88 duizend aandelen Rumeli-spoorwegen voor 72.355.509 Frank.
1 oktober 1893 Concessie De bouw van de contourlijn Thessaloniki-Istanbul, die aan de Fransen is gegeven, is gestart. De regel is geopend in 1 april 1896.
1 oktober 1922 Elvanlar en onderdelen tot Zuid-Korea zijn volledig gerepareerd. Het gedeelte Souths-Mansions werd overschreden met een variantlijn vanwege de ineenstorting van de 2-brug. Zo werd contact met Izmir gemaakt. De delen Sarıköy-Eskişehir en Osmaneli-Bilecik werden gerepareerd.
1 oktober 1935 Çankırı-Atkaracalar-lijn is in bedrijf.
1 oktober 1936 Baladız-Burdur-stations (24 km) zijn met elkaar verbonden. De aannemer was Nuri Demirağ.
1 oktober 1937 Çatalağzı-Zonguldak-lijn (10km) is geopend.
1 oktober 1938 Ich-Kemah-lijn (54 km) lijn is geopend.
1 oktober 1950 Ilıca-Palamutlu-lijn is uitgeschakeld.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.