Volledige ondersteuning voor ATSO-projectenDe ACCI delegatie bestaande uit Aksaray Kamer van Koophandel en Industrie van lid van de Raad, terwijl het voortdurend om het project uit te leggen en om onze stad te bezoeken is volledige steun gekomen om het project van maatschappelijke organisaties.

ACCI delegatie van de Raad van Bestuur en Voorzitter van de Raad van Bestuur Cuneyt Meteors in de afgelopen dag, MUSIAD, Kamer van Handelaars en Artisans Cooperative Credit Borg, Cattle Breeders Association en uitgevoerd bezoeken aan TÜMSİAD'ın.

MUSIAD voorzitter Eyup Dağdaş, Kamer van Landbouw President Emin Kocak, kooplieden Bail Credit Cooperative voorzitter Yasar Gold, voorzitter van de Vereniging van veehouders Bekir Kayan en TÜMSİAD President bij het uitvoeren van interviews met Ilker Başg waarin de belangrijkste agenda van de spoorweg en ACCI Project van het bezoek was.

De NGO's steunden de megaprojecten volledig, die de toekomst van de Aksaray-industrie zullen bepalen, en verklaarden dat om het spoorwegprobleem op te lossen een gemeenschappelijk punt moet worden bereikt en serieuze stappen moeten worden gezet.

President Cüneyt Göktaş van ATSO verklaarde dat zij over de projectdossiers en problemen bij de uitgifte aan Ankara hebben verteld. "Turkije is ons verslag hebben wij voorbereid voor Mega Projecten op ons bezoek aan de Grote Nationale Vergadering, hebben we onze parlementsleden opgeleverd.

We wachten op toestemming voor de realisatie van deze projecten die de horizon van Aksaray zullen openen. Met de goedkeuring van de vergunningen starten we de projecten snel en verplaatsen we onze provincie naar het jaar van 2023.

In die zin proberen we samen te komen met onze voorzitters van maatschappelijke organisaties en we begeleiden ons werk sneller met hun steun. Bovendien is het probleem van het spoorwegprobleem in onze stad niet in de nabije toekomst, de investeerders om het centrum van aantrekking te zien om de problemen van de noodzaak om te gaan over het gemeenschappelijke punt voldaan.

Het belangrijkste is hier om een ​​oplossing voor het probleem te bieden zonder een deur te verlaten die nog niet als een geheel is beschouwd. Als we de macht van de gemeenschappelijke reden ontmoeten, zullen de problemen worden opgelost. Als we ons hiervan bewust zijn, zal onze visie voor Aksaray vroeg of laat tot leven komen.

geloof aan ons in ons bezoek deze zin, vertrouwen en steun van te wijten aan onze provincie waardevolle non-profitorganisaties die MUSIAD voorzitter Eyüp Dağdaş aan, Kamer van Landbouw President Emin Kocak, kooplieden Bail Credit Cooperative voorzitter Yasar Gold aan, veetelers Union voorzitter Bekir Ik wil Kayan en President van TÜMSİAD İlker Başgan bedanken namens onze Kamer van Koophandel en Industrie, de pionier van onze zakelijke wereld.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.