Minister van Transport Turhan nam deel aan de Social Cooperative Training en Publicity Train CeremonyDe training en promotie voor sociale coöperaties Ankara Gardan ging in samenwerking met het ministerie van Handel en TCDD op pad.

Voor het project in kwestie werd 1 op maandag in oktober gehouden bij 10: 00 in Ankara.

Afscheidsceremonie, Vervoer en Infrastructuur minister Mehmet Cahit Turhan, minister van Handel Ruhsar Pekcan, Familie, Arbeid en Sociale Dienst Minister Zehra Emerald Selcuk, Cooperative General Manager Arif SEYMENOĞLU, TCDD Algemeen Directeur İsa ApaydınGeneral Manager Veysi Kurt, spoorwegpersoneel en vrijwilligersburgers namen deel aan het project.

Vervoer en Infrastructuur minister Mehmet Cahit Turhan in zijn toespraak tijdens de ceremonie, sociale coöperaties, gelegenheid, opmerkend dat gaat over kleine groepjes werken aan de integratie levensduur te garanderen gericht op oplossingen voor dergelijke maatschappelijke problemen te produceren, zei hij; "Deze trein zal stoppen voor twee weken, onze steden, onze kansarmen intellectuelen van die stad, oudsten, zullen vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties samenbrengen van de grond de zaden van hoop te brengen." Hij zei.

Minister Turhan zei: "We moeten de rangen verscherpen, elke persoon omhelzen en hard werken, zoals de tanden van een kam. Natuurlijk zijn er veel manieren en methoden om de gelederen aan te halen. Een van hen is de sociale coöperatie, die hier vandaag een belangrijke rol speelt. Voor ons is het de mens, ongeacht taal, geloof, geslacht, leeftijd, sociale status, hindernis, het zijn onze mensen, onze natie. Dit bewustzijn is een van de waarden die ons bizi maken. zei hij.

Minister Turhan verklaarde uiteindelijk; We moeten de trein zien die vandaag van hier zal bewegen als een teken van dit bewustzijn. Het minimaliseren van regionale ontwikkeling en ongelijkheden, het verdwijnen van armoede, armoede, ongelijkheid in inkomensverdeling is alleen mogelijk door meer mensen en landen te bereiken. De spoorlijn is een van deze voertuigen en we werken dag en nacht om elke kant van ons land te bouwen met moderne spoorwegnetwerken.

In zijn toespraak, minister van Handel, Ruhsar Pekcan,

Vandaag lanceren we de Social Cooperative Training en Publicity Train om sociale coöperaties nieuw leven in te blazen. Onze trein, die zijn eerste reis zal beginnen, zal deskundigen, academici en lokale initiatieven in het veld mobiliseren. In dit verband heeft de Sociaal Coöperatieve trein respectievelijk Eskisehir, Kütahya, Balıkesir, Manisa, Izmir, Aydın, Denizli, Isparta, Afyonkarahisar, Konya zullen bezoeken. Festivals, workshops en panels worden georganiseerd in de provincies waar de trein zal stoppen. In deze provincies worden nuttige activiteiten zoals bijeenkomsten voor sociale coöperatieve informatie, interviews, codeerworkshops voor kinderen gerealiseerd. We zullen technologieprojecten voor onze vrouwen opnemen.

Pekcan, Vervoer en Infrastructuur Ministerie en de Algemene Directie van de Turkse staatsspoorwegen Transport project uitgevoerd in samenwerking met de volgende fase Familie, Arbeid en Sociale Dienst gedragen zei dat ze zijn gericht op het verspreid over Turkije met de steun van het ministerie.

Zehra Zümrüt Selçuk, minister van Gezin, Arbeid en Sociale Voorzieningen, die stelt dat projecten voor maatschappelijke verantwoordelijkheid een vereiste zijn om een ​​sociale staat te zijn;

Hij zei dat ze nieuwe servicemodellen hebben geïmplementeerd om de service op gelijkwaardige en eerlijke wijze in alle segmenten van de samenleving te implementeren. Sociale coöperaties zullen een belangrijke rol spelen bij de oplossing van de problemen in semi-openbare diensten, zoals de werkgelegenheid van benadeelde burgers, onderwijs en gezondheidszorg. non-profit samenleving, de economie en zal een supporter tot het einde van deze dienst, die tot doel heeft om het onderwijs te verbeteren zijn. sociale service centers verspreid over het hele land met allerlei klachten en verzoeken wij proberen om onmiddellijk te beantwoorden, gezin Sociale Support Program (ASDEP) en zei dat we proberen om alle burgers te bereiken.

Coöperatieve General Manager Arif SEYMENOĞLU "Social Cooperative promotie, educatie, ontwikkeling en implementatie Project" om de manier 10 waarin staat dat geen bezoeken in de provincie, sociale coöperaties worden ingevoerd om het publiek met activiteiten te doen trainen, het aantrekken van plaatselijke initiatieven, universiteiten, workshops en conferenties over regelgeving en publieke aandacht voor dit gebied hij zei dat ze gericht op de terugtrekking.

TCDD General Manager İsa Apaydın,

We zeggen dat we een groot aantal projecten uitvoeren met onze vernieuwde treinen en comfortabele treinen, we zullen na een tijdje door onze ministers worden begroet, en Social Cooperatives Training and Publicity Train uğ is daar een van. , Aydın, Denizli, Isparta Afyon en Konya, het bereiken van de historische locaties van deze plaatsen zal worden gehost op de authentieke plaatsen, zeggende het gezegde.

TCDD Tasimacilik AS General Manager Veysi Kurt in zijn toespraak "met onze regeringen in de afgelopen jaren is de trein opnieuw staatsbeleid geworden," zei hij.

Kurt zei:

Sociale rechtvaardigheid, economische, en wil dit project in het land vandaag Hier werken aan vrede als gisteren de economie, de toekomst en de onafhankelijkheid van de preferente langs treinsporen van groot belang voor onze overheid om sociale rechtvaardigheid, economische en overwegen ze om de hoogte van het belang dat zij hecht aan trainen met arbeid vrede zegt Kurt als gevolg van deze belang genoeg steun die het verdient een bepaalde periode trein, samen met onze regering in de afgelopen jaren heeft opnieuw overheidsbeleid geworden, niet kunnen krijgen. Door middel van dit beleid, ons land 8 competitie in de wereld in hogesnelheidstreinen. 6 in Europa. Onderstreept dat het land geworden was bezig met een high-speed besturing van de trein.

Nu, elke dag je reist met hogesnelheidstreinen, onze 25 duizend mensen, passagierstrein ons dagelijks het dienen van onze 400 duizend mensen per dag 300 goederentrein met onze Istanbul, Izmit, Eskisehir, Konya, Kayseri, Ankara, Denizli, belangrijke industriële centra en de georganiseerde industriële zones, zoals Gaziantep brengen ze samen met de belasting van de grootste havens van ons land, ijzer, borax, chroom, in het hart van onze industrie en onze lokale en nationale ertsen en kolen, waarin hij zei zijn die hun fabrieksterrein.

127 station, 10 provincies en 30 14 onze deze trein zal dagen lagen en de slechtste weersomstandigheden, zelfs in zowel het personen- kan niet overweg met andere vervoerswijzen, allen gelegen zowel in de economie van onze belastingen en logistieke diensten in de gehele medewerkers land sector om ofwel direct of indirect 15 duizend TCDD Vervoer families ik wil je goed Machtigingen dank zei Veys Kurt zei dat in ons land hogesnelheidstrein werking van de structuren en middelen in het project van een periode in dit sociaal project van de trein is ontworpen om de vraag naar trainen onze mensen uit elke regio en het belang van mening dat verder zal toenemen toenemen.

Sociale Coöperatieve en -bevordering trein, speeches minister van Handel Ruhsar Pekcan, Vervoer en Infrastructuur minister Mehmet Cahit Turhan, Familie, Arbeid en Sociale Dienst Minister Zehra Zumrut Selcuk, TCDD Transport Inc. General Manager Veys werd uit gestuurd door wolven.

Een samenwerkingsprotocol werd ondertekend in het eerste kwartaal van 2018 in het kader van Äinde Social Cooperative Promotion, Education, Development and Implementation Project tı onder leiding van het ministerie van Handel.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.