Toegepaste verkeerscursusTraffic Training Application Park werd georganiseerd door Kocaeli Metropolitan Municipality aan Gölcük Şirinköy Kindergarten. De verkeersopleidingsafdeling van het ministerie van Transport heeft een verkeerscursus georganiseerd in overeenstemming met relevante voorschriften en normen in het kader van trainen en bewustmakingsactiviteiten. In het kader van bewustmakingsactiviteiten op jonge leeftijd werd de door de kleuterleiders gevraagde training geprojecteerd door de teams van de Metropolitan Municipality naar het schoolplein. De cursus is beschikbaar voor kinderen met een opening.

HET BELANG VAN TRAFFIC TRAINING
om verkeerseducatie bijbrengen op jonge leeftijd aan het onderwijs in de scholen te ondersteunen, de opening van de opleiding gehouden in de kwekerij plassen gouverneur Mustafa Altintas, plassen burgemeester Mehmet vijfenvijftig, District Education Director Ercan rozenwater, Gemeente Traffic Services Branch Manager Zon Mutman, kleuterleidsters, studenten en ouders bijgewoond. In zijn toespraak bij de opening benadrukte het belang van verkeerseducatie gouverneur Mustafa Altintas; "Het verlenen van verkeerseducatie op jonge leeftijd en laat het in de praktijk, zal zeer nuttig zijn voor studenten. Ik dank de Metropolitan gemeente won deze hands-on training in de kleuterschool. "Hij zei.

VERKEERSBORDEN
In de cursus Verkeersimplementatie van Gölcük Şirinköy Kindergarten wordt verkeerseducatie geboden om nieuwe generaties op te leiden die gevoelig zijn voor verkeersregels en zich bewust zijn van de implementatie van deze regels. Het is gericht op maximale efficiëntie in de kleuterklas met training in het toepassingspark. Op de baan zijn er horizontale / verticale verkeersborden, een bewegwijzerde kruising, voetgangersoversteekplaatsen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.