Manisa Metropolitan, Turkes, Ecevit en Demirel'a VefaManisa Gemeente vergadering van oktober heeft belangrijke diensten aan de Republiek Turkije in de gewone vergadering en de Turkse politieke geschiedenis, de voormalige president Suleyman Demirel, oud-premier Bulent Ecevit en de Nationalistische Beweging Partij van wijlen president Alparslan Turkes namen van Manisa gemeente door hebt gemarkeerd Er werd unaniem besloten om de kruispunten van Turgutlu, Salihli en Alaşehir te geven.

Metropolitan Municipality October Meeting werd gehouden onder het voorzitterschap van Cengiz Ergün, burgemeester van de Metropolitan Municipality. De agenda van de president Ergun moeder alvorens te beginnen onze martelaren barmhartigheid, "Batman vorige week ontslagen de harten van ons allen Gercüş hebben ontvangen overweldigend nieuws. Verdelers verraderlijke wegen op het vangen als gevolg van handgemaakte springstof militair voertuig tijdens de overgang childrens 8 werd gedood. Vandaag is de wijk Cukurca van Hakkari Mountain Vertrouwen basis van de geleide raket aanvallen als gevolg van onze kinderen 1 bereikt meer getuigenis. Ik veroordeel deze kwaadaardige aanvallen met haat. Ik wens Gods genade met onze kinderen die zijn omgekomen in de verraderlijke aanval, ik wens mijn condoleances en geduld aan onze rouwende families, onze Turkse strijdkrachten en onze natie. We roepen nogmaals dat we de mensen die verraderlijke plannen hebben niet de gelegenheid geven om het land te verdelen. We zijn weer in orde, Bir zei hij.

Gevierde Republiek Dag
Burgemeester Ergun viert de dag van de Republiek van alle parlementsleden en Manisas. we zullen het met opwinding vieren. Terwijl we deze zinvolle en grote dag vieren, denk ik dat we het belang van de republiek en de nationale wil op de beste manier moeten beseffen. We vieren onze Republiek Dag met deze emoties, ik wil onze opperbevelhebber Mustafa Kemal, zijn heldhaftige kameraden en onze voorouders van heilige bedanken, die de landen van dit heilige thuisland met respect, genade en dankbaarheid hebben toevertrouwd. Moge de geesten een schaduw zijn

Namen van de voorzitters
Montage na de punten op de agenda burgemeester Cengiz Ergun, MHP, Group Vice President, Mehmet Güzgül, de AK-partij Group Vice President en Gölmarmara burgemeester Kamil Özer, CHP Group vice-voorzitter Zeki Bilgin, Kula burgemeester Hüseyin Tosun, Turgutlu burgemeester Turgay Cute, Sarigol Burgemeester Necati Selcuk, Alasehir burgemeester Ali vliegtuigen, Selendi burgemeester Yasin Dumlupinar en Salihli burgemeester Zeki Kayda de ondertekening van Manisa Metropolitan Turgutlu door de gemeente, Salihli en bouw begon in Alasehir en Alparslan kruispunten worden afgerond Turkes, Bulent Ecevit en Süleyman de namen Demirel het werd gegeven een voorstel op de agenda.

Geloof met commits
Het voorstel is met eenparigheid van stemmen, de CHP Group Vice President aanvaard, zei na de stemming over de motie intelligente informatie, "we niet vergeten onze lieve premier is een term genade ondertekend. Ik wil u en al onze raadsleden bedanken AK Partijgroep Vice-voorzitter en Gölmarmara Burgemeester Kamil Öz wees ook op het belang van de genomen beslissing, Türkeş, Ecevit en Demirel'ı herdacht met genade. Manisa Burgemeester Cengiz Ergün zei: "deze waardevolle 3 naam van de Republiek Turkije in het verleden heeft de arbeid gegeven, God de ziel van 3 premier rusten. Ze hebben allemaal een zegel op het servicepunt gedurende hun tijd. Zowel de AK-partij, de Republikeinse Volkspartij, als de Nationalistische Bewegingspartij kwamen met de gemeenschappelijke aanbevelingen op de agenda. Laat de geesten een dichter zijn, Ruh Weer de andere kant, Manisa Metropolitan Municipality door de provincie voltooide de bouw Bridgehead Bridgehead plein kreeg de naam Ataturk, Gazi. Na de stemming van alle artikelen, werd de parlementaire vergadering in november besloten om 13 op dinsdag 11 november bij 18.00 te houden en werd de fusie beëindigd.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.