Met dank aan Korkuteli TransportationTransport handelaars in Korkuteli bedankten Menderes Türel voor het openbaar vervoer arrangement gerealiseerd door de Antalya Metropolitan Municipality in de wijk met een spandoek. Transport trades, zowel de winsten en de kwaliteit van het vervoer verhoogd, ti zowel wij als de burger zijn zeer tevreden met de nieuwe regeling. Moge Allah Menderes onze President Allah tevreden stellen.

Het openbaar vervoer beleid geïmplementeerd door het ministerie van Transportation Planning en Rail Systems van de Metropolitan Municipality blijven voldoen aan de tevredenheid van de burgers en transporthandelaren. In dit kader waren transportcoöperaties in Korkuteli onder één dak verenigd. De voertuigen werden gecombineerd in de rotatiepool, een eerlijk transportschema werd geïntroduceerd. De wijken, die twee keer per dag werden georganiseerd, werden om de twee uur geregeld. De eigenaren van het voertuig kregen een certificaat van autoriteit en hun eigendomsrechten waren gedocumenteerd. Het openbaar vervoer in Korkuteli maakte zowel handelaars als burgers gelukkig. Transporteurs van Korkuteli, met bijna drie jaar lang de Metropolitan Law in Korkuteli, zeiden dat ze heel blij waren met het organiseren van openbaar vervoer. De transporthandelaren, die samen kwamen in het busstation van Korkuteli, bedankten president Menderes Türel voor hun spandoeken.

Türel heeft de grootste service op het gebied van transport gemaakt
Edi Een van de grootste bijdragen van Menderes Türel aan Korkuteli is de transportindustrie ec, zei Kemal Istık, voorzitter van de Kamer van Bestuurders en Transporteurs van Korkuteli. Betreffende verschillende prijsaanvragen werd de regelgeving ook voorkomen, zei Istık. Dit is voorbij. Eerder was er vervoer vanuit afgelegen dorpen, maar het was onzeker. Hij kende de toekomst van de burger en de tijd om te gaan niet. Hij genoot van het busje. Maar nu, niet elke twee uur, heeft elk dorp auto's. Burgers weten hoe laat de auto zal vertrekken op welk tijdstip het zal gaan, Vat zei hij.

We ondersteunen het camerasysteem
Antalya Metropolitan Municipality Vervoer Coördinatie Centrum (UKOME), openbaar vervoer kwaliteit van de dienstverlening en camera-systeem in het voertuig gestart om de verkeersveiligheid te verhogen is ook zeer nuttig gevonden dat de vermelding van voorzitter Kemal cue, "bijvoorbeeld, was er een diefstal in een van onze auto een korte tijd geleden. Een lerares verloor haar portemonnee in de auto en toen het camerasysteem werd onderzocht, vond ze de persoon die de portefeuille pakte. Zonder de camera zou de bestuurder mogelijk onder verdenking blijven staan. Minibus wilde niet van te voren winkeliers zijn, maar concurreert nu bijna om meteen rond te hangen, of hij zei.

Moge Allah Menderes instemming verlenen aan de president
Korkuteli Bahadir vervoer verhandelt vis, voordat het Metropolitan Law in de provincie is een van de 5 coöperatieve en waarin staat dat iedereen een vage manier waarop het werkt, "we zijn verenigd onder één dak. Het was erg leuk. Over 3 zijn blij dat je jarenlang soepel werkt. Moge Allah Menderes President Allah zegenen.

Gelijk en eerlijk systeem kwam
X 20 vervoert al jaren transacties, er was een inconsistentie die eerder passagiers naar het hoofd had gedragen. Als openbaar vervoer werden minibussen in het busstation verzameld en de inkomsten van iedereen samengevoegd. Een gelijk en eerlijk systeem kwam voor iedereen. Eerder waren onze inkomsten zeer laag, maar dankzij de komst van deze wet zijn onze winsten zeer goed gestegen. Allereerst willen we Menderes Türel voorzitter en transportafdeling Head Tür bedanken.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.