CHP Girgin vroeg om Denizli-Aydın-Çine-Yatağan-Milas-Güllük spoorwegprojectCHP Muğla MP Süleyman Girgin vroeg het spoorwegproject Denizli-Aydın-Çine-Yatağan-Milas-Güllük aan de minister van Transport en Infrastructuur, Mehmet Cahit Turan.

Girgin; Sinds de 2007, die sindsdien op de agenda van het publiek staat, is het lot van de slang sindsdien in elke regeringsperiode in aanmerking genomen. hij benadrukte dat er een grote verwachting is in de publieke opinie, maar aan deze verwachting wordt nog steeds niet voldaan.

Girgin met CHP; De minister van Verkeer en Infrastructuur, Mehmet Cahit Turhan, stelde de volgende vragen:

1) TCDD 3. Denizli - Aydın - Çine - Yatağan - Milas - Het spoorwegproject van Güllük bevindt zich in het stadium.

2 2017 Jaar Centrale Begrotingswet Ontwerp Parlementaire Planning en Begrotingscommissie vergadering gehouden op de vergadering van de Minister van Transport, Maritieme Zaken en Communicatie, minister Ahmet Arslan; M Daar hebben we werk aan. Çalış Hoe kijk je naar het project dat hij zei?

3) Is uw ministerie van plan om onze regio te plannen op basis van toeristische inkomsten, of hebben we investeringsplannen voor niet-toerismesectoren die meer toegevoegde waarde zullen genereren dan het belangrijkste exportpotentieel van onze regio? Ze vroeg.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

13 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Pts 13
Geen evenementen gevonden
Zat 18
Geen evenementen gevonden
Sun 19
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.