1 miljard 640 miljoen TL-investering in KayseriKayseri Metropolitan Municipality Burgemeester Mustafa Celik, op zaterdag, oktober 13 president Recep Tayyip Erdogan heeft hun wil uitgedrukt om honderden beleggingsdiensten 41 titel deelnemen aan de openingsceremonie. President Steel, de inauguratie van de faciliteiten kost ongeveer 620 miljoen TL, zei hij.

Burgemeester Mustafa Celik, premier Recep Tayyip Erdogan op zaterdag oktober 13 die zal in de toekomst naar Kayseri in Plein van de Republiek 13.30 uur worden gehouden en wonen de openingsceremonie, zei hij. Openbare openingsceremonie van de gemeente door die uitgedrukt geopend honderden van de investeringen in onze stad verleende 41 titel President of Steel, "Vervoer van de groene velden, de infrastructuur van stedelijke transformatie, de culturele diensten van de investering in de provincie, de slimme stad project van de training, tot moderne faciliteiten aan de instellingen van de sportevenementen veel We werken met grote inspanningen in het veld. We zijn er trots op een deel van onze werken te mogen presenteren naar goeddunken van onze president Bu.

Metropolitan Municipality duidelijk in zijn vele investeringen voor de baanbrekende gemaakt, zonder zelfs de ceremonie investeringen voorzitter Mustafa uitdrukking brengen van een ze klaar staal, "faciliteit, die zal worden ingehuldigd in 41 hoofd van Bekir Yildiz Avenue, Gen. Hulusi Akar Boulevard, zijn Mimi-Toki Road, Danube Deck Junction, 30 augustus Storey Junction, Hulusi Akar Boulevard ingang vloer aansluitingen, generaal-majoor Aydogan Aydin Floor Junction, 19 afzonderlijke bruggen in verschillende plaatsen, Beyazşehir, Kiosk, Talas en Yemlihan Social Life Center, gebouwen voor overheidsdiensten, maakte de wijk 118 kilometer aan nieuwe wegen, Felahiye Community Barns Project, wederom sportvelden aan de wijk, speelplaatsen, parken, irrigatie faciliteiten, het centrum van 6 mini terminal gebouw, de Metropolitan Vocational Academy, Asri studies op het kerkhof, sociale voorzieningen gehouden in Erciyes, helm drinkwater en Rioolwaterleidingen met XN Er zijn UMX-magazijnen, putten en behandelingsinstallaties. Ik wou dat de geschatte kosten van deze investering ten goede zal komen aan al onze vinden van de TL 156 miljoen, "zei hij.

Burgemeester Mustafa Celik, de president op zaterdag, zijn oktober 13 13.30 uur in Kayseri allemaal uitgenodigd om de openingsceremonie zal worden gehouden op het Plein van de Republiek met de deelname van Recep Tayyip Erdogan.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.