3 van Kayseri Transportation. Transport WorkshopDe Transportation Workshop, georganiseerd door de Kayseri Metropolitan Municipality-dochteronderneming Kayseri Ulaşım A.Ş., die voor de derde keer dit jaar werd georganiseerd, eindigde. In het kader van de workshop, Kayseri Ulaşım A.Ş. personeel, OV-onderzoek en innovatieve benaderingen in het veld.

Kayseri Transport Inc. Transportmiddelen Werkplaats voor de derde keer dit jaar dat de verordening; Kayseri Metropolitan Municipality Transportation Planning and Rail Systems Department Ferhat Bingol, hoofd van de Information Technology Department Yaylagül Emre, Kayseri Vervoer Inc. General Manager Feyzullah Gundogdu, Speciale openbare busondernemingen Kayseri Kamer van Tradesmen President Ahmet Erkan, til Kayseri gedeputeerde Salih Yalcin Transportation Inc en werd bijgewoond door een groot aantal medewerkers van Kayseri.

In de context van de workshop, Kayseri Ulaşım A.Ş. In zijn toespraak, General Manager Feyzullah Gündoğdu; Kayseri Transportation Inc. en dat alle werknemers op de hoogte moeten zijn van de innovatieve studies en technologische investeringen die worden uitgevoerd op het gebied van openbaar vervoer in ons land en in de wereld. informatie gezegd.

Na de opening speech; "Transit in de digitalisering, smart phone applicaties: Boardless Ticket Usage, ons land Parking Operations and Applications, Openbaar Vervoer innovatieve alternatieve bronnen van inkomsten, High Speed ​​Train en High Speed ​​Railway Network, autonome Metro SWOT-analyse en Kayseri naar Idealiter Metro System Toepassingen zoals verschillende studies op het gebied van vervoer Kayseri Transportation Inc. presentaties werden gehouden door het personeel.

Na de presentatie van het sluiten van argumenten die de Kayseri Transportation Inc. General Manager Feyzullah Gundogdu, bij de presentatie van de workshop liet weten dat hij gelooft dat zeer gunstig voor alle deelnemers van het personeel te zijn, de kwestie van de toepasselijkheid van het openbaar vervoer van de digitale technologie, hij zei dat het verheugend intensiteit van de show. Uit de resultaten van deze workshop, kan de innovatieve werk gedaan moet worden in het openbaar vervoer leiden tot een nieuw perspectief werd toegevoegd.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.