KARDEMİR kondigt 200 Thousand Domestic Railway Wheels aanKarabuk Iron and Steel Factories (KARDEMİR) Inc. Ercüment General Manager Unal, Turkije Karabük University in zijn toespraak dat het bestaande spoorwegnet in 12 532 duizend kilometer en er wordt gezegd dat in 2023 25 gerichte verwijdering van duizend kilometer. Unal, Turkije's eigen productie van de nationale spoorwegen in merk dat Kardemir kondigde ook aan dat 2023 jaar voor het spoor wiel productie doelwit van 45-50 duizend in.

Karabük Universiteit Faculteit Ingenieurswetenschappen dit jaar door 10-12 oktober de vierde plaats tussen de International Railway Systems Engineering in de railsystemen in het Symposium over de nationale en internationale wetenschappelijke en technologische ontwikkeling, productie, veiligheid, besproken kwesties zoals het testen en normen.

Rector Prof. Dr. Hamit Çepni Conference Hall. Dr. Refik Polat, vice-rector Dr. Mustafa Yaşar, General Manager van Kardemir AŞ; Ercüment Ünal;

Assoc. Dr. İsmail Esen

Het symposium werd georganiseerd door de voorzitter van het organisatiecomité van het symposium. Dr. Ismail Esen, 2002 met een nieuw begrip dat begon in de andere gebieden, zoals de ontwikkeling van het gebied van spoorwegsystemen, verklarend dat de toespraak verder ging met de volgende woorden:

I Ten eerste werden de klassieke treinen versneld. Tegenwoordig rijden sommige treinen in dezelfde tijd als YHT. Metro- en lightrailsystemen worden actief geëxploiteerd in veel steden, zoals Istanbul, Ankara en Izmir. Kardemir AS, dat voornamelijk huisrails produceert, heeft de wielproductie-installatie naar het productiestadium gebracht. Karabük University heeft Rail Systems Engineering in 250 opgericht voor zijn gekwalificeerde personeelsbehoeften en zet zijn trainingsactiviteiten voort. Tijdens het symposium worden de deelnemers op de hoogte gebracht van 2010-stukken, wetenschappelijke artikelen 13-eenheden en certificerings- en testpanels voor standaardisatie.

Kardemir A.Ş. General Manager Ercüment Ünal: jaarlijkse jaarlijkse groei van 2,6 op de spoorwegmarkt

Kardemir A.Ş. General Manager Ercüment Ünal gaf een presentatie over em Kardemir en Rail Systems Genel bij de opening van het evenement. Unal het verstrekken van informatie over de geschiedenis van Kardemir In zijn presentatie, Kardemir, Turkije's grootste in 2017 24. industriële onderneming.

Rail systemen die zich elk jaar in de jaarlijkse groei van ongeveer 2,6 procent markt Unal zei: "In de wereld op grote ondernemingen in deze sector, die is China's CRRC bedrijf met een jaarlijkse omzet van meer dan 29 miljard euro. In ons land wordt de marktomvang van het bestaande spoorwegsysteem en voortdurend toenemend deel van de voortdurende investeringen tussen de jaren 2003-2017 alleen overheidsbegroting aan de rail systeem is 71 miljard Turkse lira. Toegewezen ", zei hij.

"We zijn de wederopbouw van Turkije"

Kardemir, Turkije's eerste productie van de Turkse ijzer en spoor de productie in Turkije Unal, wat aangeeft dat alleen nationaal merk, "Turkije bestaande spoorwegnet is 12 532 duizend kilometer. Als we naar ons 2023-plan kijken, willen we ons spoorwegnetwerk uitbreiden tot 25 duizend kilometer. In het railsysteem, vooral waar het netwerk waar de Kardemir-rail wordt gebruikt, bedoeld is om het 2-doolhof te bereiken. Het betekent verder te gaan en we houden rekening met de signalering systeem zal hier worden geïnstalleerd betekent dat we bouwen in Turkije opnieuw. 7 duizend 589-kilometers van de te plannen projecten bevinden zich in de project- en tenderfase, terwijl de 2-bin 650 een nieuwe netwerktoevoeging zal zijn. Een sector die niet wordt getroffen door de crisis. In de sectie 7-bak 589-kilometers kregen we deze railbestellingen in april. In april hadden we een jaarlijkse bestelling tot april volgend jaar. Daarom is er een sector die op geen enkele manier wordt beïnvloed door de sector, op markten of in vreemde valuta. Omdat onze regering is nu als we kijken naar de ontwikkelde landen waar de goederen per vrachtwagen verminderd door het nemen van de relevante maatregelen, dus ik zeg dat 'weer op te bouwen in Turkije hebben al de beslissing genomen. "Hij zei.

Onderstreept dat de enige rail producent Kardemir ons land Unal, "TUBITAK en universiteit en bedrijfsleven samenwerking kwam tot stand met een investering in onze nieuwe rail walserij in opdracht verharding planten en verhoogt de levensduur van de rail in 2017. Deze investering in het spoor exportmarkt is voor het concurrentievermogen van ons bedrijf, evenals verharde schimmel die TCDD geïmporteerd rails heeft ervoor gezorgd kan ook worden verkregen van ons bedrijf toegenomen. railvoertuigen beschikbaar in ons land, en vooral gezien de voortdurende investeringen in goederenwagons en metro's, trams, er is behoefte aan light rail voertuigen. "zei hij.

"We zullen een exportgewogen spoorwiel i produceren

Ünal verklaarde dat er ook proeven zijn in het productiesysteem van het spoorwegwiel Iğ Railsystemen zijn een zaak van belang voor onze regering. We hebben onze eerste poging gedaan om 24 september als de eerste productie-installatie voor spoorwagons, zodat ons begin de vrachtauto is. 200 heeft een faciliteit om duizend spoorwegsporen te produceren. Over de huidige behoefte 25-30 duizend eenheden, maar in het 2023-plan zal 45-50 oplopen tot duizend. Dit betekent dat we een exportgewogen spoorwiel zullen produceren. Het zal de kracht van de exportmarkten van Kardemir vergroten, naast het lokaal leveren van alle geïmporteerde spoorwielen

rector Dr. Refik Polat

rector Dr. Refik Polat verklaarde dat het International Rail Systems Engineering Symposium om de twee jaar werd gehouden en dat het eerste werd georganiseerd in 2012. Rector Polat "Rail Systems Engineering Department, de eerste en enige in Karabük University in Turkije. We willen de afdeling Rail Systems Engineering alleen bij de Karabük University trainen en er de mooiste van maken. Het is een trots evenement voor ons om te zien dat onze afgestudeerden van Rail Systems Engineering op verschillende gebieden werken. Ik denk dat we door zullen gaan met het trainen van afgestudeerden die op zoek zijn naar meer terwijl ze in Rail Systems Engineering zitten

Na de openingstoespraken, Gebze Technische Universiteit lid van de faculteit Prof. Dr. Rafig Mehdiyev "Baku-Tbilisi-Kars route van de historische Zijderoute te werken in visualisaties met Brand en National Railway Locomotive Diesel Engine Heavy TULOMSAS Ontwikkelen voor schepen" maakte zijn presentatie.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein Nieuws  1. 10 jaar voor de productie van de wielen, waarvan 20 jaar verwacht wordt.
    .kardemir kan alleen produceren? ... is bestand tegen concurrentie.

  2. 10 jaar voor de productie van de wielen, waarvan 20 jaar verwacht wordt.
    .kardemir kan alleen produceren? ... is bestand tegen concurrentie.

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.