Secretaris-generaal Gökçe, 'Izmir Model' vertelde in GaziantepMetropolitan Municipalities General secretaries 2. İzmir Metropolitan Municipality Secretary General nam deel aan de Experience Sharing-bijeenkomst. Buğra Gökçe vertelde over 'İzmir Model' in Gaziantep. Spreken in Izmir modelstudie van een onderzoek dat een voorbeeld zal zijn voor velen in Turkije, benadrukte hij Dr. Gökçe zei, of Afgezien van de klassieke gemeentelijke diensten, spreekt het İzmir-model over het verbeteren van de kwaliteit van leven, het uitvoeren van projecten via participatieve methoden, innovatie en duurzaamheid.

Izmir Metropolitan Municipality Secretary General Mr. Grant Gokce, Unie van gemeenten van Turkije (TBB), georganiseerd door de Metropolitan gemeente secretaris-generaal van het delen van ervaringen woonden de bijeenkomst bij. BAT voorzitter van de vergadering in Gaziantep en Gaziantep Metropolitan burgemeester Fatma Sahin, secretaris-generaal van de UMT Hayrettin Güngör toegetreden 30 secretarissen-generaal en hoofden van afdelingen van de grootstedelijke gemeenten. In de tweede sessie van de 3 dag-lange ontmoeting, Dr. Mr. Grant Gokce, "Izmir model werk, wat het kan doen om de ontwikkeling van stedelijke lokaal bestuur en de levensstandaard en het bestuderen van hoe je een pad methode, kritische en Turkije & rsquo volgen verhogen; s zeggen dat een werk om een ​​voorbeeld voor velen. We hebben geprobeerd onze visie op het leven, de mens, de natuur, de lucht, het water en de bodem in onze projecten weer te geven en als een resultaat. Bijvoorbeeld het feit dat we vandaag duidelijk een voorsprong hebben op de milieu-, water- en landbouwinvesteringen, dit is het resultaat van 14 jaarlijkse inspanningen. Ons project in de landbouw en het platteland oogstte de bewondering van de wereld buiten de grenzen van Turkije. Het İzmir-model spreekt van iets anders dan klassieke gemeentelijke diensten; verbetering van de kwaliteit van leven, uitvoering van projecten met participerende methode, innovatie en duurzaamheid.

Nieuw tijdperk van het openbaar vervoer
Sprekend op vele jaren van het openbaar vervoer die eenheid en onder ESHOT dak van de coöperaties, informatie over het systeem efficiënter te werken, die geeft de secretaris-generaal Gokce woorden voortgezet als het Izmir Metropolitan gemeente volgt: "Kersen in 300 km met Standing in Izmir. Tussen Bergama en Efes 280 km. Er. Al deze speciale transporten zijn gedaan. Op zulke lange rijen zullen de grootstedelijke gemeenten niet kunnen wachten tot hun busmaatschappijen met twee passagiers reizen en winst maken. Voor dit doel is het noodzakelijk om speciale transportsystemen te integreren in de gemeentelijke instellingen. De laatste dag van het laatste wetgevingsjaar heeft het Parlement een regeling getroffen. Voor het eerst in deze zin is een regeling getroffen voor coöperaties en nu werken we aan dit probleem. We zullen diensten verlenen van de vakbonden en coöperaties die transportdiensten door de hele stad aanbieden. In dezelfde garage, van de minibusjes tot de kleren van de chauffeur en regels zullen binnen de ESHOT en Izmirimkart deze voertuigen passeren. İzmir Model is een van de onderscheidende kenmerken İzmir

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.