Hield van Oost- en Zuidoost-vluchtState Luchthavens management General Manager en voorzitter Funda in januari, de stijging van sommige luchthavens, passagiersstatistieken voor september in het oosten en zuidoosten van kondigde de officiële Twitter-account. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın öncülüğünde yapılan büyük yatırımlar sayesinde doğu ve güneydoğudaki şehirlerimizin büyük kentlerimizle adeta kapı komşusu olduğunu belirten Genel Müdürümüz Ocak'ın paylaşımları şu şekilde:

We zijn er trots op de grootste luchtvaartprojecten in de geschiedenis van de Republiek onder leiding van ons ministerie te brengen en het hele land toegankelijk en toegankelijk te maken. Tegenwoordig zijn de prachtige steden in het oosten en zuidoosten door deze grote investeringen bijna buren geworden van onze grote steden.

voorgaande jaren onze President "De luchtvaartmaatschappij zal de weg van de mensen, elke Turkse burger om in het vliegtuig te krijgen" Dankzij de door de richtlijnen beleid, vliegreizen is niet langer een droom, dat het echt was, godzijdank.

Uit de gegevens die door ons bedrijf zijn vrijgegeven, blijkt dat het totale passagiersverkeer in september 4,4 was met een toename van 20.785.281 in vergelijking met dezelfde maand van het voorgaande jaar. Statistieken tonen de interesse van onze mensen voor de luchtvaartmaatschappij in de oostelijke en zuidoostelijke regio's.

Is Laten we eens kijken bij een aantal van de luchthavens langs de oostelijke en zuidoostelijke provincies in het septembernummer van het verkeer? De totale groei van passagiers in september, ten opzichte van dezelfde maand van het voorgaande jaar, een stijging van Bingöl Airport in 34 20.047%, Airport Şırnak in 12 35.073% te verhogen,

Pain Ahmad-i 10% in Hani Airport toegenomen 27.725, 10% in Batman Airport toegenomen 52.376, Mardin 7% op de luchthaven toegenomen 64.846, Hakkari Yüksekova Selahattin Ayyubid Airport in 6% stijging 19.822, Igdir Martyrs Bülent Aydın Airport 2 26.232% te verhogen,

ERZÝNCAN Airport 1 45.305% te verhogen, Hatay Airport% stijging van de 1 124.162, Sivas Nuria Demirag 1 51.754% toename werd gerealiseerd op de luchthaven.

Ik wil graag al mijn collega's en de medewerkers van onze belangenorganisaties bedanken voor het leveren van service aan onze passagiers met grote inzet en verantwoordelijkheid op al onze luchthavens.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.