DHMI blijft trainen voor Istanbul New AirportDe opening van de Nieuwe Luchthaven, dagen voor de opening, om het falen van onze organisatie te voorkomen; luchtvaartnavigatiediensten, exploitatie, bouw, informatietechnologie en elektronische infrastructuur vervolgen de voltooiing van de opleiding.

Funda Ocak, de voorzitter van de raad van bestuur en de algemeen directeur van de autoriteit van de autoriteiten op het gebied van luchthavens, hebben hierover een verklaring afgelegd en gezegd dat ze blijven werken in coördinatie met IGA en andere belanghebbenden. De verklaring van januari ging als volgt verder:

29 De hele DHMI-gemeenschap streeft naar mobilisatiebewustzijn en -geest om falen in de grote opening in oktober te voorkomen. Alle eenheden die met deze aanpak handelen, voeren het noodzakelijke werk uit in coördinatie met IGA en andere belanghebbenden.

Onderwijs is een veld waar we veel belang aan hechten vóór de grote opening. Ik zou graag de activiteiten voor IGA-medewerkers op de nieuwe luchthaven samenvatten onder de paraplu van DHMI en mijn waardevolle volgers:

Activiteiten, trainingen en tests voor de voltooiing van luchtvaartnavigatiediensten, exploitatie, constructie, informatietechnologieën en elektronische infrastructuur zijn zorgvuldig afgerond op basis van 7 / 24 en sommige trainingen worden voortgezet.

In deze context; ILS, radar- en VOR-trainingen werden voltooid voor het personeel dat van AHL naar deze luchthaven moest worden overgebracht. Het nieuwe personeel zal ook worden voorzien van ATSEP-trainingen (Air Traffic Safety Electronic Staff).

In de basis ATC-cursussen die in Istanbul werden gehouden, werden extra 125-controllers gebouwd en het aantal van onze Istanbul-controllers werd verhoogd tot 335.

We hebben onze voorbereidingen voltooid met toren- en naderingscontrolewerkzaamheden met atcTRsim-simulators die met onze faciliteiten zijn ontwikkeld. Na de 70 bij de opening staan ​​onze 80 en onze 1600-vlucht per dag klaar om dienst te doen.

Aan de andere kant blijven onze trainingsprogramma's voor IGA-medewerkers intens door ons Aviation A-team.

04 2018 certificeringstraining werd gehouden in 15 aparte klas onder het trainingsprogramma van het Ministerie van Onderwijs en de training van 91 goedgekeurd door SHGM.

43 850 met 26-medewerkers in een aparte klasse eindigt op 04 oktober 2018 in verschillende takkentrainingen, die in september zijn gestart. 29 2018 is gepland voor de afzonderlijke trainingsklasse van 100 in de 2000 certificeringstraining.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.