Noodhulpsysteem voor zeeënVervoer en Infrastructuur minister Mehmet Cahit Turhan, meest recentelijk opgericht stations dominant op de hele kust, om "de National Emergency Response System," zei ze van plan uit te voeren "belangrijke resultaten met betrekking tot de voorkoming van verontreiniging van de zee Door middel van deze activiteiten, denk ik dat we zullen bereiken. Natuurlijk werken we nauw samen met het ministerie van Milieu en Urbanisatie

Gulf gehouden in Tütünçiftlik Kocaeli Gulf Marine Pollution Emergency Response In de aanloop van de gewestelijke administratie, de minister Turhan, tijdens Batman's Gercüş de passage van het gepantserd militair voertuig in de landelijke PKK terroristen leiden tot beknelling handgemaakte van de springstof te detoneren resultaat van de martelaar soldaten genade van Allah, gewond in hij wenste een spoedig herstel.

Leer gevolg van de terroristische daad nooit kan worden gewezen naar Turkije Turhan, zei dat hij het volk en het land zou de winnaar zijn.

Turhan, de wereldbevolking die voortdurend toeneemt, snel erop te wijzen dat met zich meebracht een aantal van de mondiale problemen van de bevordering van de industrialisatie onvermoeibaar naast, als gevolg van klimaatveranderingen sommige rampen, voegde hij bijna elke dag meegemaakt.

Turhan het slaan van de aarde en de mensheid wordt geconfronteerd met problemen veel groter belang dan de oude, "Vandaag, onze collectie van de vervuiling van de zee vormen ook de gelegenheid van een van deze problemen. Wij zijn een land op de 3-brug omringd door zeeën. 25 heeft een miljoen hectare zeegebied. Onze rivier is 177 33 duizend kilometer lang, onze natuurlijke meer 200, 318 dammeer ons, wij ook 300 duizend vijver. Hoeveel dankbaarheid aan deze rijkdom. Bu zei hij.

Imiz Onze zee heeft dezelfde betekenis en belang "

Minister Turhan onderstreepte dat het niet voldoende is om deze rijkdom alleen te hebben, en vervolgde:

Üyle Het is jammer dat we niet zorgen voor de nalatenschap van onze voorouders en het vertrouwen van toekomstige generaties. Als overheid is dit ons standpunt. De erfenis van onze voorouders is het vertrouwen van onze toekomstige generaties. Hiervoor worstelen we met het bouwen van welvarende morgen terwijl we aan de ene kant vechten voor onze natie en onze staat in het licht van regionale en wereldwijde spellen. Het kennen van de waarde van de handschoen is de eerste voorwaarde. Onze zee is dezelfde betekenis en belang voor ons als een land van ons. We zijn de vorige dag gestart met het Target One Million Amateur Seaman Training-programma om dit bewustzijn in onze hele natie in te druppelen

Turhan, na het kennen van het gebruik van de zeeën om te zeggen dat het belang van de zee niet ophoudt, bit. Bijvoorbeeld, zeetransport is veilig, goedkoop en milieuvriendelijk. Net zoals overal ter wereld, wordt 90 van internationale handel over zee uitgevoerd in ons land. Dit toont het belang en de strategische waarde van de sector aan

"We hebben de maritieme sector verhoogd"

Turhan benadrukte dat de maritieme sector, die al vele jaren vergeten was, het water had opgeheven door water te geven aan de regeringen van de AK-partij en ging verder als volgt:

I Parallel aan deze toename van het aantal schepen is het zeeverkeer geïntensiveerd. Schepen die gevaarlijke lading vervoeren, zijn intensief gebruikt in de maritieme handel. Dientengevolge zijn er de afgelopen jaren veel scheepsongelukken gebeurd, zowel het verlies van mensenlevens als eigendommen heeft veel schade aangericht aan het milieu.

Turhan, het ministerie als ministerie van scheepvaart en levensveiligheid, om het risico op ongevallen te verminderen en het mariene milieu te beschermen door erop te wijzen dat ze belangrijke studies uitvoeren, zei:

M We hebben veel moderne technologische systemen opgezet en vastgesteld. Het Turkish Straits Vessel Traffic Services System (15), dat we hebben opgericht om het zeeverkeer te volgen en te leiden, is al jarenlang actief. De installatie van systemen voor scheepvaartverkeer met betrekking tot de Izmit, Izmir, Mersin en Iskenderun-golven was voltooid. De installatie van een marien verkeersmanagementcentrum voor schepen werd voltooid. We kijken met een automatisch identificatiesysteem sinds 2007 tijdelijk schepen in de kust van Turkije. Nogmaals, we volgen alle schepen onder Turkse vlag ongeacht waar ze zich in de wereld bevinden. Nu kunnen we de schepen met buitenlandse vlag vanaf onze kust volgen tot een afstand van duizend zeemijlen. We gebruiken satellietinformatiesystemen effectief bij de opsporings- en reddingsactiviteiten voor de preventie en detectie van verontreiniging van de zee. We blijven ook onze inspanningen voortzetten om satellietondersteunde zoek- en reddingssystemen in de komende jaren volledig te nationaliseren. Daarnaast volgen we internationale ontwikkelingen om het zeevervoer gevoeliger te maken voor het milieu. We onderwerpen onze schepen aan strikte controles. Om onze kusten te beschermen, inspecteren we zorgvuldig de schepen die naar onze havens komen. We organiseren het verkeer door aanvullende maatregelen te nemen in de golfgebieden waar het scheepsverkeer intens is

"We zijn van plan om het National Emergency Response System zo snel mogelijk te implementeren"

Bouw van het Antalya Regional Emergency Response Centre in de interventie van het Antalya Regional Emergency Response Centre. We zijn van plan het systeem te implementeren. significante resultaten met betrekking tot het voorkomen van vervuiling van de zee Door middel van deze activiteiten, denk ik dat we zullen bereiken. Natuurlijk werken we nauw samen met het ministerie van Milieu en Urbanisatie

Minister Turhan, intonatie ligt in het hart van de maritieme sector Izmit Bay in Turkije, zei hij:

Çıkmak Meer dan duizend 10-schepen komen binnen en verdwijnen. De 35-havenfaciliteit in de 73-havenfaciliteit in de regio Kocaeli werd vorig jaar verhandeld. Dit cijfer is goed voor Turkije 15 procent van de goederenoverslag in de haven. Daarnaast is de scheepswerf 8 actief in Kocaeli, een van de belangrijkste regio's op het gebied van maritieme handel. Daarom is de oefening die hier moet worden uitgevoerd van groot belang

Door een snelle en effectieve reactie op de zee tatbikatla vervuiling instellingen Turhan legde uit dat ze van plan om hun reactie op noodsituaties te verhogen, vallen aan hen om de verantwoordelijkheden en elk moment te vervullen, eraan toevoegend dat ze moeten op alles voorbereid zijn.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.