UITP conferentie werd gehouden in Bursa, TurkijeInternationale Vereniging van Openbaar Vervoer (UITP) 'van het Openbaar Vervoer Informatietechnologie en Digitalisering' contact met georganiseerd door de Conferentie van Turkije, werd gehouden in de Metropolitan gemeente Bursa gehost en BURULAŞ. Dit jaar, hield 8. En maakte de openingstoespraak van de conferentie is de deelname aan de internationale burgemeester Alinur Aktas, met de nadruk niet worden beheerd met behulp van methoden geërfd steden, slimmere stedelijke lokale overheden van begrip dat moet worden gebruikt als actief in elke eenheid.

Het gebruik van numerieke gegevens in stadsvervoer werd besproken tijdens een internationale conferentie die werd georganiseerd in het congres- en cultuurcentrum Merinos Atatürk. In het geval dat UITP heeft opgetreden met Bursa Metropolitan Municipality en BURULAŞ in Hüdavendigar Hall; Burgemeester Alinur Aktas, UITP secretaris-generaal Mohamed Mezghani en BURULAŞ General Manager Mehmet Kursat Capar en Turkije namen deel, evenals professionals uit verschillende landen. Transportexperts uit België, Zwitserland, Duitsland, Italië, Finland en Noorwegen naar Bursa hebben hun ervaringen met de deelnemers gedeeld.

De burgemeester maakte de openingstoespraak van de conferentie Alinur Aktas, zei hij bracht verschillende vaardigheden en de noodzaak om zaken te doen met de infrastructuur die snelle verstedelijking van de stad beheert. Opkomende stadjes 'voor regio's met een laag profiel bevolking met verbeterde methoden transport' gemanaged de Aktas voorzitter wees erop dat het mogelijk was, op basis van meer gegevens dan ooit tevoren, zei dat de aanleg van een netwerk dat kan worden gecontroleerd en meetbaar. Hier wat aangeeft dat de taak van de lokale managers eerste verantwoordelijkheid en Bursa voor President benadrukt dat alles in het werk in deze zaak Aktas, "Met de smart city concept, het gebruik van alle mogelijkheden van de technologie, de behoefte aan zo veel gebieden van vervoer van het onderwijs-energie uit de omgeving kan individueel bepalen. Op basis van deze analyses kunnen we maximale service bieden. We zijn niet het enige transport. Waterverbruik van de parkeercapaciteit, bus-rail voertuigen aan de airconditioning situatie in het aantal mensen dat in het systeem zijn in een intensieve studie in veel gebieden, "zei hij.

President Aktas, in zijn toespraak, wordt nu beheerd door de methoden die hij kan niet zonder de vader van de stad worden aangeraakt. Dat het noodzakelijk is aan te passen aan de digitale ontwikkeling in de wereld die hij gestrest en de Metropolitan gemeente Bursa Aktas president eraan herinnerd dat zij nemen serieuze stappen in de richting van het gebruik van de numerieke gegevens, "onze burgers met slimme knooppunt praktijken in stedelijke vervoer bereiken van de kritieke niveaus krijgen een beetje die we inademen. Ernstige problemen in sommige gebieden zijn overwonnen met deze applicatie. Is het genoeg, niet? Dit is nog maar het begin. Verkeer meetbaar, efficiënt, en we moeten de technologische infrastructuur en uitrusting, die moet worden beheerd worden opgeslagen. Het grootste deel van het verkeer problemen van de stad in Bursa 2 jaar zijn we van plan te verwijderen uit de agenda. We werken hier serieus aan, Buna zei hij.

Algemeen secretaris van UITP Mohamed Mezghani is de 8 van de organisatie. Turkije te kennen hebben geluk op de conferentie zich in Bursa te wijten. Spreken op het UITP in het verstrekken van informatie aan de deelnemers over het werk en digitale massatransport een samenvatting van het punt waar in de wereld Mezghani UITP in Turkije Conference zal visie om de vertegenwoordigers van de sector-salaris geïntegreerd transport platforms, voertuigen zonder bestuurder, de volgende generatie betaalsysteem systemen, kunstmatige intelligentie, cyber security, business brengen Naast het plannen van optimalisatie- en onderhoudsproblemen, zullen stedelijk transport en mobiele applicaties, data & api-economie en voorspellende onderhoudstoepassingen worden besproken.

BURULAŞ General Manager Mehmet Kursat Capar in zijn toespraak, zei dat tegenwoordig mensen willen nu ontspannen en comfortabele reis te doen. De organisatie hield zo manisch digitalisering en digitalisering Capar waaruit blijkt dat zij staan ​​op hun bijdrage aan het openbaar vervoer, "het belangrijkste resultaat van de bijdrage van de sector aan de conferentie zal comfort. Mensen, voertuigen waar het is, als ze gaan, ze houden om te leren hoe de snelste te krijgen. Forensische beelden die moeten zich in te verdedigen, willen weten dat de airconditioning werkt in het openbaar vervoer. Ze willen een wereld als deze. Deze gebeurtenis, die ik hoop te voldoen aan de verwachtingen van een serieuze visie, zal het punt waarmaken, "zei hij.

Na de openingstoespraken werd een protocol ondertekend tussen de UITP en de Vereniging van Gemeenten van Marmara (MBB) om een ​​samenwerkings- en opleidingscentrum op te richten. De burgemeester van Bursa Metropolitan Municipality Alinur Aktaş heeft het protocol ondertekend. Na de ondertekeningsceremonie van het protocol, werd de 'Taxis in the Age of Digitalization' van UITP Training Director Kaan Yıldızgöz gelanceerd.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.