Voorzitter Zihni Şahin: Proj We gaan verder met het 180-project BaşkanSamsun Metropolitan Municipality Burgemeester geest Sahin, "Transport en infrastructuur, milieu en landschap, cultuur en toerisme, service gebouwen, sociale voorzieningen, onderwijs en sport, drinkwater, riolering, stroom revalidatie, zuiveringsinstallaties en storm water, met inbegrip van 17 ons district verrichten 180 project . 960.406.487 hoeveelheid van dit project is TL. We bieden ook belangrijke diensten ten behoeve van de sociale gemeente. "Hij zei.

Samsun Metropolitan Municipality Burgemeester Zihni Şahin legde een uitgebreide verklaring af over de lopende projecten en gaf de volgende informatie:

ATATÜRK BULVARI MILIEUVOORSCHRIFTEN

In deze context zijn de eerste fase van ons project, Kılıçdede en Square, tussen de werkzaamheden op het gebied van milieuzorg afgerond; De tender tussen de tweede fase en de havenovergang werd uitgevoerd op 13.06.2018.

HAVEN EN LOGISTIEK WEIGEREN GEBIED BOUWRUIMTE

Door een backcourt te creëren in het gebied van ongeveer 130-hectaren, zullen nieuwe opslagruimtes worden gecreëerd om te voldoen aan onze logistieke, koude opslag- en magazijnbehoeften en zal logistieke ondersteuning worden geboden. Dit is ook het verbindingspunt van het Logistics Center-project en heeft een diepgang van 12 m diepgang. Het casten van 23 gaat al verder in het gebied.

WEG WERKEN:

Burgemeester van Samsun Metropolitan Municipality Zihni Şahin gaf gedetailleerde informatie over de werken en maakte de volgende uitleg: We hebben een zeer druk werkprogramma georganiseerd sinds 3 May 2018. We hebben dit programma geïmplementeerd in onze districten.

Als resultaat van deze intense studies heeft 4 in een korte tijd een totaal van 123-mijlen gemaakt, zoals: 21,6 km betonweg, 250,7 km BSK weg en 395,3 wegoppervlak over de weg. Omdat het ons doel is om meer te dienen en bij te dragen aan het menselijk leven en comfort, moet 2019 alle transportproblemen in onze wijken oplossen door alle groepspaden te voltooien die vanaf het einde van het jaar deel uitmaken van ons servicenetwerk. We zullen dit doel bereiken met de toestemming van ALLAH.

LICHT SPOORWEGSYSTEEM

02.05.2017 gemaakt op 3. Stage (tussen Kurupelit Laatst aarzelend University Life Center L = 5,2 km) Light Rail System is de voortzetting van de werkzaamheden van het project is begonnen met een proefrit 15 september 2018 date. Uitgaande van de huidige University Campus Station Omi betoogd dat de Line of Light Rail Tram Line, 5177 meter totaal is dubbel spoor spoorweg op de route van het spoorwegsysteem; 300 m en 150 m lang 2 viaduct structuur, 340 m lang 1 Totaal Open-close structuur (entreeportaal 140 m tunnel van 70 m en exit portal 130 m) Totale 7 stukken zijn station, Residences, Faculteit der Geneeskunde, Tandheelkunde Faculteit Health Vocational School, Life Center, Faculteit Onderwijs en de slaapzalen zijn de laatste lijn stop. Het aantal nieuwe onderstation 3, 3 gelijkvloerse kruising stukken, stukken 6 radio basisstation is gevestigd. Om de intensieve passagier oversteek naar het ziekenhuis verschaffen van de medische faculteit van de aanslag, 112 m links 108 m rechts 75 m viaduct staal viaducten en staal 295 m lengte worden aangesloten op het medische school dat het voorste verbindt er 114 gewapend betonnen bak laatste 1 m lengte onder de snelweg. Waarbij verder de totale 3 3 fanfares en uitgangen stukken, waaronder landen beschikbaar. Rail sinds onze start tot ze gaar zijn in het kader van het systeem; 140.000 mxnumx luxe opgravingen, 3 mxnumx luxe vullingen, 62.000 mxnumx betonneren, 3 ton Rebar, 53.000 ton staal Manufacturing, 3 Total bovenleidingmast, 4600 m is de lijn m spoor leggen wordt gemaakt 435 september, de datum van het proces / test is gestart rijden. Het project kost 194 miljoen pond. Zelfs de productie van treinen is nog aan de gang.

SAMSUN KUNSTMUSEUM

Onze samsong heeft aanzienlijke afstanden in cultuur en kunst leven genomen. Het heeft ook een belangrijke plaats in ons land. In deze context werd besloten om Samsun kunstmuseum op te richten. Het project van ons kunstmuseum werd uitgereikt. De constructie gaat snel verder. We hebben% 58 van constructie voltooid. Ik wil de plaatsvervanger bedanken voor het project en de voormalige burgemeester van de grootstedelijke regio en de mensen die hebben bijgedragen. Met de toestemming van God voltooien we ons Samsun-museum snel. We zullen ook belangrijke service bieden aan onze sams.

KIZILIRMAK DELTASI BIRD FAMILY PROJECT

Kızılırmak Delta Bird Sanctuary van ons project in totaal 2.271 mxnumx eigenaar van de bouwplaats voorzieningen + Boutique Hotel, 2 mxnumx Houten pieren, 306 mxnumx parkeerplaatsen, 2 mxnumx Houten Lopen Weg en 3.256 mxnumx hangbrug gedaan waren aangemeld. Country restaurant hier, Visitor Promotie Unit, de centrale eenheid van beheer, Access Control Units, Nature Education Centre en Accommodatie Center, Černek Cruising Division, Houten wandelpaden, Doğanca Visitor Information Center Construction werk wordt voortgezet. Ook in het kader van het project, in het bijzonder birdwatching landelijk en accommodatie in de delta van internationale toeristen, kunnen ze meer tijd door te brengen in de regio, en in het bijzonder het bewerken van werk als de lokale economie om meer bij te dragen aan de aard van het voormalige gemeentehuis van 2-kamers tellende hotel ligt in de wijk aan de accommodatie probleem in de regio op te lossen in termen blijft .

SPORTGEBIED

Samsunsporumuz is het merk van onze stad. Wij ondersteunen u om succesvol te zijn. Wij leveren bijdragen. We zullen ons best doen voor permanente faciliteiten. We hebben op de wedstrijddagen gratis transportondersteuning geboden aan onze toegewijde fans met onze trams. We hebben materiële ondersteuning geboden aan onze 75-sportclub. Wij bieden sport voor onze 700-atleten. Ons doel is om jongeren weg te houden van slechte gewoonten. In die zin geef ik om onze steun aan sport.

AFVALWATERBEHANDELINGSINSTALLATIES

Toen we aantraden, hebben we het 26.156.534-project voltooid met een totale hoeveelheid TL 7. 5 district 69.201.389 5 project zet de bouw voort. In ons 4-district hebben we een geavanceerde technologiebehandelingsinstallatie opgezet voor de hoeveelheid 152.207.000 TL die we hebben ontvangen en beveiligd in het programma. Met dit 16-project creëren we een service van ongeveer 247.000.000 TL.

WATERPROJECTEN DRINKEN

In het kader van het 36-project voor drinkwater hebben we de totale hoeveelheid 115.553.537 TL uitgevoerd en uitgevoerd. We zijn het ons bewust.

STREAM FOKSTUDIES

3 20.827.750 TL voor het project. We voeren een onderzoek uit in hoeveelheid.

SEWERAGE WERKT

In het kader van het 17-project voeren we een studie uit van 60.500.000.

BEHANDELING VAN WATERBEHANDELING

Het 3-project is aan de gang. Deze projecten bedragen 11.332.500-ponden.

In totaal gaan we door met het 75-project in de infrastructuur.

Bovendien, onze provincie Samsun Metropolitan praktijk van het recht nu dat 1 2024 pondenwaarde van sinds April 1.004.034.987 het drinken van water met de huidige prijs per eenheid, het werk is uitgevoerd in het kader van de zuiveringsinstallatie en het herstel van de kreek. Onze Samsun plaatsvervanger en voormalig burgemeester van onze Metropolitan heer Yusuf Ziya Yilmaz, dank u, heren. We werken aan het leveren van belangrijke infrastructuur en suprastructuurdiensten aan onze Samsımuza en 17-wijk, zoals hierboven vermeld.

Militaire voorschriften van Alaçam, Kirazlık-moskeeconstructie, Geyikkoşan-faciliteiten, gevelarrangementen, sociale voorzieningen van Lâdik, Terme saski-gebouw blijft zoals vele projecten werken. "Hij zei.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.