President Steel verdeelt boeken in tramvoertuigen13, georganiseerd door Kayseri Metropolitan Municipality tussen 21-2 oktober. Voor de Kayseri Book Fair werden boeken verdeeld onder de burgers van railvoertuigen. Burgemeester Mustafa Çelik nam ook de tram en nodigde de mensen uit op de Boekenbeurs.

aflatende inspanningen om dit jaar voort te zetten als een Book Fair, waar Turkije vorig jaar sprak Metropolitan Municipality. Tijdens de boekenbeurs, die zal worden gehouden in Kayseri World Trade Center, 13-21 oktober, werden alle boeken en boeken over de beurs 's nachts op de railsysteemvoertuigen gezet.

Burgemeester Mustafa Çelik nam ook deel aan de informatie over de boekenbeurs. Burgemeester Mustafa Çelik reed met het railsysteem op het Düvenönü-station een boek uit aan de burgers.

"TURKIJE gaat studeren IN DE STAD VAN DE MEESTE"
Kayseri, Turkije's meest gelezen stad verklaard dat zij zich inspannen om de Metropolitan burgemeester Mustafa Celik, 2 te maken. Ze gaf de passagiers informatie over de Kayseri Book Fair en vroeg hen om Kayseri te ondersteunen als de stad met de meeste bezoekers door deel te nemen aan deze belangrijke beurs. Metropolitan Municipality burgemeester Steel, Fuzuli station na het railsysteem voertuig na de uitnodiging voortgezette de boekenbeurs. Na de ambachtslieden in de regio te hebben bezocht en boeken aan de handelaars en burgers te hebben uitgedeeld, nodigde burgemeester Çelik alle Kayseri uit op de kermis.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.