Voorzitter Aktas, een ontmoeting met OtoKoop ArtisansMetropolitan Mayor Alinur Aktas bezocht de Oto Oto Galericiler Bazaar (OtoKoop) in de Soğanlı-buurt en raadpleegde galerijhandelaren.

Bursa Metropolitan Municipality Burgemeester Alinur Aktaş bezocht de verenigingen en ambachtslieden en bleef ideeën uitwisselen voor de toekomst van Bursa. President van Bursa Galicische kamer Hakan Yanik, de sitebeheerders en -managers, president Alinur Aktas, de eerste die luistert naar de meningen en gedachten van de galerij. Voorzitter van de AK-partij Osmangazi District Voorzitter Ufuk Cömez kreeg ook informatie over OtoKoop President Aktas, de behoeften en ideeën van vaklieden wisselden ideeën uit. Na een bezoek in een vriendelijke omgeving, bezocht president Aktaş de bazaar en praatte met de ambachtslieden en nam een ​​souvenirfoto.

"We ontmoeten alle partijen"

Handelaren en verenigingen blijven zonder onderbreking bezoeken en ze blijven een ontmoeting met verschillende commerciële sectoren President Aktas zei, Bursa, dat is het hart van de economie 800 duizend zei dat er ongeveer duizend motorvoertuigen waren. Omdat hij zei dat bijna iedereen een auto heeft, verklaarde president Aktas dat er twee OtoKoops waren in Bursa, Soğanlı en BUTTİM en handelaars in de buurt van 400. In totaal wordt een gebied van ongeveer 100 acres gebruikt, maar volgens het potentieel van Bursa is dit niet genoeg, zei president Aktaş, olmad Zowel de voorzitter van de kamer als onze voorzitter en onze winkeliers zaten met hasbihal. We hebben geraadpleegd over algemene vooruitgang, toekomst, voor- en nadelen. Groene gebieden, wegen en infrastructuur zijn nu al de hoofdtaken van de Metropolitan Municipality. We worstelen om de visie van de stad te verhogen, deze naar hogere niveaus te brengen en deze economisch te gebruiken. We hebben met alle partijen gepraat. We wisselen informatie uit met niet-gouvernementele organisaties en ambachtslieden. Ik hoop dat het bezoek van Otokoop goed en goed zal zijn. Wat zijn we blij om belangrijke werken voor de toekomst van Bursa uit te voeren. We hadden positieve interviews met onze galeriewerkhouders. We hebben belangrijke aanwijzingen ontvangen. Onze onderhandelingen zullen worden voortgezet in overeenstemming met de informatie die we ontvangen

Hakan Yanık, president van de Kamer van Galicië in Bursa, sprak zijn voldoening uit over het bezoek en zei: "Dit bezoek, dat al jarenlang wordt gemist en verwacht, heeft ons en onze winkeliers buitengewoon gelukkig gemaakt. We hebben onze mening gegeven om onze voorzitter, Bursa, een derde OtoKoop te geven. Zeer mooie onderwerpen werden uitgedrukt. Als onze president deze projecten ondersteunt, als hij de mensen blijft binnengaan, zullen prachtige werken worden gemaakt. We waren zeer tevreden met zijn bezoek als winkeliers Es.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.