"Oproep voor de overdracht van Adana Metro naar het ministerie" van de minister TuranCHP Adana plaatsvervangend Ayhan Barut "Adana Light Rail System worden overgebracht naar het ministerie," reageren op de oproep van Verkeer en Infrastructuur minister Mehmet Cahit Turan, "kan elk spoorlijn van het ministerie erven, wordt mogelijk gemaakt door presidentieel decreet," zei hij.

Adana beschreven als een bult op de rug van Adana Light Rail System (Adana Metro) op de Transport en antwoord Infrastructure minister Mehmet Cahit Turan aan de voorbereiding van een motie vraagt ​​buskruit, "de eerste stap naar het maken van het jaar 1988 gegooid, die begon te worden gebouwd in 1996 en 2010 mei de gedeeltelijke opening van de ondergrondse gehouden in Ankara, Istanbul en Adana, zoals in het voorbeeld van Antalya Metropolitan Municipality heeft u een plan uit de richting van de Mobiliteit en Infrastructuur Ministerie overname? Adana Metropolitan gemeente gaat Subway schuld 40 procent per jaar van de begroting is geen onrecht aan Adana? Metro en de High Speed ​​Train project om een ​​nieuwe fase in de behoefte van Adana en planning starten in het Ministerie van de staat van voltooiing wordt er gezegd? "Hij vroeg om te reageren op vragen.

HET VOORZITTERSCHAP MOET WORDEN VERPLICHT
Vervoer naar de lei van parlementaire vragen en Infrastructuur minister Mehmet Cahit Turan heeft schriftelijk gereageerd. In reactie op de minister Turan, "Openbare instellingen en organisaties, de kabelbaan gemeenten en de speciale provinciale besturen, finicular, monorail, metro en de vraag te beoordelen voor het vaststellen van het stadsvervoer railsysteem en passende aan de Voorzitter in staat te stellen projecten te onderzoeken en te bevestigen bieden, maakte de voorzitter van de overname de projecten waarvan wordt besloten dat ze moeten worden uitgevoerd in samenwerking met de relevante instellingen of om ze te bestemmen voor onze bediening. Het is mogelijk dat ons ministerie de leiding van het spoorwegsysteem overneemt door het IQI-besluit van het voorzitterschap.

GEEF JE VRAAG
President Recep Tayyip Erdogan AKP-regering en Metro Adana dat vele malen in het openbaar uitspraken terug te vinden op de overdracht ministerie zei Gunpowder, zei:
"Welk een bloeden wond in Adana is geworden, ze vergeten de beloften loop der jaren voor de overdracht van Metro minister verliet het eiland op te schorten. Adana is geen stiefkind. Waarom in andere steden wanneer de bediening bezig is met Adana wanneer de bal de kroon gooit? Het presidentiële decreet is vereist voor de overdracht van de metro. Dat is het antwoord. Heb je je hand? Presidentieel decreet over elke kwestie komt uit, waarom niet gaan voor Adana? Neem dit besluit. Hij ging te betalen uit de schuld van meer dan 40 procent van de gemeentelijke inkomsten overgebracht naar Adana Metro ministerie voor de periode februari 4 2017 premier Binali Yildirim had Adnan Menderes Sports Hall in Adana beloofd. Premier Recep Tayyip Erdogan juni 12 2011 verkiezingsbijeenkomst in Adana, 'We krijgen onze Ministerie van Verkeer en Metro bouwsnelheid, mijn broeders, we beloven dat we zullen doen,' zei hij. Zodra je het beloofde, is de metro de bediening. Begin de tweede fase van de metro zodra deze is beloofd en bepaal de juiste routes.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.