Aziz Kocaoglu, Izmir geschiedenis ondertekendGemeenteraadslid van Izmir, burgemeester Aziz Kocaoglu, die aankondigde dat hij eind maart geen kandidaat zou zijn bij de verkiezingen, nam zijn plaats in de geschiedenis van de stad in met de diensten die vele jaren lang niet zullen worden gewist. Burgemeester Kocaoğlu, die het op ontwikkeling gebaseerde kat İzmir Model Kalkınma maakte, heeft de investeringen van de gemeente in 14.5 verhoogd met 28 en 16 door 2,4. De tentoonstelling werd gesteund door de Metropolitan Municipality; Izmir terwijl de landbouw groeide XNUMX keer het gemiddelde van Turkije.

Izmir Metropolitan Municipality onder beheer van de investeringen en projecten die zijn uitgevoerd sinds 2004 in de stad een historische transformatie heeft ondergaan. Izmir heeft een sterke infrastructuur van transport naar het milieu, van sociale en sportfaciliteiten tot kunstcentra. Groeiend met een prestatie boven de nationale gemiddelden in vele sectoren van de economie, voornamelijk landbouw en eerlijke organisaties, betreedt İzmir nu een nieuw tijdperk. De toepassingen geïmplementeerd door burgemeester Kocaoğlu met het doel van eli local development en doorgegeven aan de lokale overheidsliteratuur als de İzmir Model Başkan. Zodra een van de zwaarste schuldenlast gemeente Izmir Metropolitan Municipality, meest krachtige huidige Turkije's van Turkije, is uitgegroeid tot een van de meest betrouwbare instelling van Turkije met aandelenbeleggers. De economie van Izmir, die al vele jaren in de stal leeft, werd in deze periode nieuw leven ingeblazen.

Izmir werd het centrum van aantrekking
Voorzitter verlenging van Uckuyular Kocaoglu periode van Ucyol metrolijn, 136 km van woon-systeem, Konak en Karsiyaka trams, Izmir Wildlife Park, Ahmed Adnan Saygun Art Center, Fair Izmir, Izmir Social Life Campus, International Ice Sports Hall, Bornova geboorten Stadium, Tire Stadium, Historische Gas Plant Culture Center tientallen reusachtige werk werd geïntroduceerd in de stad. Met name de landbouw en de beurzen, waaronder de economie groeit boven het landelijk gemiddelde voor een optreden in vele sectoren in Izmir, Turkije "meest leefbare stad" was. "Move, land van goud genaamd" Istanbul, nu begon te migreren naar Izmir. Vorig jaar, in het bijzonder van middelbare leeftijd witte-boorden-managers en het gewicht van meer dan duizend 17 geëmigreerd van Istanbul naar Izmir. Opgeleide beroepsbevolking die steeds een grote interesse in Izmir tonen, de Istanbul-gebaseerde ook begonnen met een centrum van attractie voor nieuwe investeringen van grote bedrijven geworden.
De eerste tekenen van de opwekking in Izmir kwamen uit het buitenland. 2012 is de snelst groeiende wereldeconomie in 4 door het Brookings Institute. Izmir wordt getoond als de stad van 2014. hij is in de rij.

Railsystemen 16-vloer groeide
De ontwikkeling van het openbaar vervoer, heeft spoorwegnet rondom de stad, vernieuwde schepen en eerste elektrische bus van Turkije in Izmir met een vloot van kwaliteit van leven verbeterd. Met een 11 km-metrolijn is het beperkte netwerk van spoorwegen met 16-tijden tot 179 km toegenomen.

Metro: Een totaal van 17-stations en een route van 19 km zijn bereikt in het metrostation Izmir met de stations die zijn geopend voor service. Het ene uiteinde van de metrolijn werd uitgebreid naar Ege University en Evka 3 en het andere uiteinde naar Üçkuyular. De basis van de XnumX km Narlıdere Metro is gelegd en het werk gaat verder. Na de goedkeuring van de verwachte goedkeuring van Ankara, zal het tender- en bouwproces starten in Buca metro.

İZBAN: Menderes in Turkije de langste forensenlijn ging in dienst in het jaar 2010 80 km met Aliaga. Izmir Suburban System, dat werd gerealiseerd in samenwerking met TCDD en Izmir Metropolitan Municipality, werd uitgebreid naar Torbalı. Toen ging de 26 km tussen Tepeköy en Selçuk open. İZBAN-lijn bereikte 136 km met Selçuk Station. Het Izmir Suburban-systeem geïntegreerd met de İZBAN-lijn in het noorden naar Bergama zal verder 52 km zijn en 8 zal met haltes worden gebruikt.

Tram: Restart Sneltram in Izmir sinds 2017 jaar. Karsiyaka Tramway, Pier-Mavişehir on 8.8 14-kilometer lange route tussen de haltes, tram herenhuis, F.Altay Meydanı-Halkapinar kilometer tussen de 12.8, 19 service geeft pauze.

15 cruiseschip, 3 personenauto
Izmir Bay in het vervoer van passagiers met een snelle en comfortabele schepen die met de nieuwste technologie doel werd geïmplementeerd. Izmir Metropolitan Municipality is in de praktijk de "Sea Transport Development Project" te zetten, speciaal ontworpen en geproduceerd het land de eerste carbon composiet 15 stukken van de moderne cruiseschepen in dienst. In deze context, geproduceerd 3 toen de veerboot is inbegrepen, de gemiddelde leeftijd van de nieuwe vloot van schepen die eigendom zijn van de gemeente 18 1 viel. Zo, Izmir, verrichten van de vervoersdiensten publiek tussen de lokale overheden in de Middellandse Zee, "de jongste vloot" was de stad met. Metropolitan 2 in de aanbesteding voor het nieuwe ferry om meer te halen.

Turkije's eerste elektrische bus vloot
De eerste 20 elektrische bus, die is geproduceerd met milieuvriendelijke en economische, volledig binnenlandse technologie, begon zijn reizen.

Intelligent verkeerssysteem
Het geavanceerde traffic management systeem toegepast in de grootste stad ter wereld werd opgericht in Izmir. Met het nieuwe systeem, kruispunten en parkeerplaatsen voor meer dan 10 duizend smart devices, 402 slimme kruising, 110 traffic monitoring camera, 201 verkeer meetsysteem, 47 variabele berichten systeem, 151 roodlicht-systeem, 114 parking overtreding systeem, 9 snelheid corridor route, 15 spelingsregelsysteem beheerde systemen gebruik van geavanceerde technologie.

Social Life Campus
Met zijn grootte en de functies die een eerste in Turkije Izmir Social Life Campus hij in dienst werd genomen in 2016. De grootste investering van de Izmir Metropolitan Municipality in termen van sociale gemeentepraktijk, de gigantische faciliteit in Buca, is gebouwd op een oppervlakte van 65 duizend m². Social Life Campus, verpleeghuis, gaarkeuken, gym en zwembad, kinder- en jeugdcentrum, gehandicaptencentrum, revalidatiecentrum, zoals secties.

Eerlijk Izmir
Turkije's meest gekwalificeerde Vakbeurs complex Izmir, Izmir Metropolitan gemeente 337 duizend vierkante meter van het monument van trots, was de grootste in Turkije. De bouw van de Fair Izmir, doping effect op de ontwikkeling van de tentoonstelling van de stad. Het aantal exposanten van de belangrijkste beurzen is exponentieel toegenomen vanwege het eerlijke Izmir, dat door de Metropolitan Municipality met eigen middelen werd geïmplementeerd en 600 miljoen liras kostte. Olivtech & Ecology Izmir 161, Shoexpo procent 52, Reizen Turkije procent 16, IF Wedding procent 16 verhoogde gezichten, Marble terwijl het verhogen van het aantal bezoekers door het verhogen van het aantal 44 zijn eigen record brak.

Izmir Wildlife Park
Turkije's eerste wildpark in de 2008 425 duizend vierkante meter werden in de stad door de Izmir Metropolitan Municipality gebracht. Vandaag de dag duizenden bezoekers uit vele steden in Turkije deze zeer speciale faciliteit waar wilde dieren komen om te zien 130 1500 soorten overleven in hun natuurlijke habitat.

Ahmed Adnan Saygun Art Center
İzmir Metropolitan Municipality heeft de middelen van de stad gebruikt in het voordeel van de stad met een lokale managementaanpak gericht op kaynakmensen İzmir. Dat voegt waarde toe aan Izmir, een van de meest gekwalificeerde kunstcentra van Turkije; Ahmed Adnan Saygun Art Center. Izmir Metropolitan Municipality, "de Turkse private opera" geknald Mavisehir fundering van het eerste gebouw.

Aşık Veysel recreatiegebied en internationale ijssporthal
Bornova Asik Veysel recreatiegebied werd opgericht in Turkije's meest moderne Ice Sports Hall met 5 duizend zetel amfitheater. Jongeren en kinderen uit Izmir ontmoeten sporten zoals schaatsen, ijshockey in de hal van hedendaagse normen. Kampioensatleten groeien in deze hal.

Historische gasfabriek
Het is een historische investering die wordt aangeboden aan de mensen van İzmir met een publiek begrip in plaats van het om te zetten in ranta. In 2008 begon de gasfabriek in Alsancak, die werd gerestaureerd door Izmir Metropolitan Municipality en omgevormd tot een cultureel centrum, weer deel te nemen aan het stadsleven als aantrekkingspunt.

Bornova Doğanlar Stadion
Het Doganlar Stadion, met zijn 10 duizend mensen in samenwerking met de gemeente Bornova, speelde een belangrijke rol bij het wegwerken van deze tekortkoming van de stad. Bornova Stadium verplaatste Göztepe naar de Super League.

Tire Stadium
Gebouwd volgens UEFA-normen met de medewerking van Izmir Metropolitan Municipality en Tire Municipality, zullen de 15 duizend mensen in staat zijn om internationale evenementen te houden. 60 miljoen TL van de kosten van de 75 ontmoette zijn grootstedelijke gemeente, de 25 werd ontmoet door de gemeente Tyre opende de nieuwe stad van de stad. Tyre Stadium met zijn uitstekende akoestiek en de esthetische uitstraling creëert een belangrijk voordeel voor thuisteams.

28 multifunctionele hal
28 multifunctionele sporthal werd opgericht in de omliggende districten om de sport- en culturele evenementen naar de hele stad te verspreiden.

Homer Valley
Homer Valley, dat is versierd met vijvers, is uitgegroeid tot een van de belangrijke actoren van het natuurtoerisme.

Gerenoveerde kabelbaan
Vanwege de voltooiing van de bruikbare levensduur en gesloten tegen Europese normen, werden de kabelbaanfaciliteiten in Balçova in de zomer herenigd met de inwoners van İzmir in de zomer van 2015.

7 bin 900 km asfaltweg
14.5 13 miljoen 560 duizend ton asfalt per jaar. Dit komt overeen met het 7 meter-brede 10 7 kilometer lange pad van 900 meters breed.

Disabled Awareness Center
Moeilijkheden waarmee mensen met een handicap in het dagelijks leven, de maatschappij de eerste Disability Awareness Training Center in Turkije om te voelen en naar andere delen van Izmir Metropolitan Municipality vastgesteld.

10 overdekte parkeerplaats
de eerste volledig geautomatiseerde parkeergarage in Alsancak parkeerterrein evenals die van het lokale bestuur in Turkije, Hatay Marketplace parkeergarage, Atatürk Sports Hall in de voorkant van de ondergrondse parking, de marine Üçok ondergrondse parkeergarage, Cultuur ondergrondse parking, Buca Butcher Plein ondergrondse parkeergarage, Botanica District Parkeergarage en Alaybey Storey Car Park zijn overgenomen in Izmir. Het parkeerterrein 8 in Hatay wordt in oktober geopend. De parkeerplaatsen Yesilyurt en Selvili zijn begonnen met de bouw. De 3386-parkeerplaats met 10-voertuigcapaciteit werd toegevoegd aan verschillende delen van de stad.

Mirakel van Izmir in de landbouw
Voor de eerste keer in Turkije binnen het "Department of Agricultural Services" en ook de oprichting van Turkije's eerste "contract manufacturing" model dat de lokale overheid implementeert, was de Izmir Metropolitan Municipality. Burgemeester Aziz Kocaoglu, project "School Milk" die begon met de gecontracteerde aankopen, bloemen, boomteelt, zuivelproducten, te diversifiëren met producten zoals olijfolie. Met de overname door gecontracteerde productie coöperaties, telersverenigingen aankopen bij producenten rechtstreeks ondersteunt gegeven aan de producenten gedekt door subsidies aan coöperaties en de kamers van de landbouw 900 miljoen TL hebben financieel bijgedragen.

Dankzij deze ondersteuning;
- In de regio zijn de coöperaties, die hun deuren sluiten, nieuw leven ingeblazen en zijn sommigen begonnen met exporteren.
- İzmir zorgde voor een stijging van de landbouwproductie ver boven het nationale gemiddelde.
- Werkgelegenheidskansen uitgebreid.
- Het product wordt verstrekt om de consument te bereiken en de waarde ervan te vinden.
- voor de periode van 1990 2003 14-9 duizend jaar alleen het groeiende niveau van agrarische Izmir, Kocaoglu Metropolitan Municipality tijdens zijn 2004-2017 pakte xnumx'luk procent groei. Ondersteund door de Metropolitan gemeente Izmir 7,5 landbouw groeide meer keer het gemiddelde van Turkije.
- Veelbelovende stappen werden genomen om de migratie van landelijke naar stedelijke gebieden te voorkomen. De populatie van 19, gedefinieerd als X rural N in Izmir, verhoogd met 2016 in 1.59 in vergelijking met het jaar ervoor. In dezelfde periode is de totale bevolkingsgroei in Izmir 1.32 procent, terwijl de bevolkingsgroei in Turkije, bleef in de 1.35 procent.

Hij viel in Turkije steeg in Izmir
Een belangrijke gegevens ter ondersteuning van de plattelandsontwikkeling in Izmir was de verhouding tussen werkgelegenheid in de landbouw en de bevolking. Volgens de directie Istanbul van Arbeid en Werkgelegenheid Agentschap data, 2015 20.6 procent van deze ratio daalde in het jaar 2016 19.5 procent in Turkije. In Izmir, in Turkije is gestegen tot 9.9 10.5 procent ten opzichte van het tarief van de algemene bevolking in de landbouw werkt, in tegenstelling tot dezelfde periode. Dus Turkije is gestegen met een snelheid van Izmir in het algemeen.
De verhouding van de plattelandsbevolking in Izmir steeg van 29,14 naar 30,70.

K Melklammeren Izmir van Izmir
Tijdens 7 jaar, "School Milk Project" doordat de kinderen om te drinken melk Izmir Metropolitan Municipality, ook de overheid gericht op kinderen in het nemen stappen in dit verband gezinnen met lage inkomens wonen in gebieden 1-5 leeftijdsgroepen Milk Lamb gestart met het project. Izmir Metropolitan Municipality, Milk Lamb Project met 130 2 duizend liter melk per week kind het huis verlaat. De gedistribueerde melk van lokale producenten, zijn verkrijgbaar bij de Tire Milk Cooperative. Dankzij het project İzmirli arme gezinnen met kinderen die opgroeien in een gezonde manier door het drinken van melk met een koppelteken melkproducenten, is toegenomen 6 solide volledige bedrag van de productie gemiddelde in Turkije. De producenten coöperaties, door de Verenigde Naties in 2013 'voorbeeldig ontwikkelingsmodel' werd gekozen.

Florentijnen openden naar wereldmarkten
bloemen gebruikt door de stad bloeiende bloem landschapsarchitectuur werk om de binnenlandse producenten die liever het nemen van de Coöperatieve Izmir Metropolitan Municipality's nieuw leven ingeblazen het economische leven in de regio dit initiatief te ondersteunen. Dankzij het contractuele productiemodel namen variëteit en kwaliteit toe. Hij overleefde de bloemencrisis nu, want veel landen in de wereld verkopen bloemen. In feite heeft de wereldreus op dit gebied een gezamenlijk project met Nederland.

Turkije heeft de vlakte weg gehaald
Voor de eerste keer redde het land door te investeren in landbouwgrond vlaktes weg stof Izmir Metropolitan Municipality, 2004 jaar nadat hij voert oppervlaktelaag van ongeveer 6 300 duizend km weg omdat de productie. Vooral moeilijkheden ondervinden bij de toegang tot het land tijdens de winter periode, in de zomer de boeren dalende kwaliteit van haar producten als gevolg van het stof, het bereik van de Metropolitan Municipality is veel gemakkelijker om te landen met asfalt vlaktes weg en begon meer output te krijgen van hun producten.

Onbehandelde afwikkeling blijft; overleefde de bodem en het water
Turkije behandeling recordhouder in Izmir Metropolitan Municipality Menderes, Gediz, Nif en opgeslagen schiereiland 22 eenheden geavanceerde biologische afvalwaterzuiveringsinstallaties in het stroomgebied van de rivier door het bouwen en landbouwgronden van vervuiling. De productkwaliteit nam toe, de marketingmogelijkheden namen toe.

Natural Life Village Project
Izmir Metropolitan Municipality, Agricultural Development Cooperative in Urla op Bademler over 315 acres van land in bungalows, productie percelen, wandelen en vestigde een Wildlife dorp waar de verschillende fietspaden.

De economie van Izmir groeide

In het 14.5-jaar verhoogde İzmir Metropolitan Municipality zijn investeringsuitgaven met 28-tijden; 16.5 is meer dan $ 1 miljard.
Schulden uit het verleden werden 6 maanden vóór de vervaldatum betaald; İzmir heeft vanaf juni 2012 geen schuld aan de Schatkist.
Zodra een van de zwaarste schuldenlast gemeente Izmir Metropolitan Municipality, meest krachtige huidige Turkije's van Turkije, is uitgegroeid tot een van de meest betrouwbare instelling van Turkije met aandelenbeleggers.
Terwijl 2004 TL per hoofd van de investering in 32 TL 2017 was, steeg dit aantal in 21 met 675 naar XNUMX.
Izmir Metropolitan Municipality ontvangen van Fitch Ratings merkt op dat de toenemende 9 die de hoogste rang AAA (tur) plaatst, terwijl het besluit van Moody's aantekeningen stappen heeft ondernomen Aaa.t 18 verhogen.
In het laatste 14.5-jaar nam het netto budget van Izmir Metropolitan Municipality toe met 8.6 en werd de schuld verhoogd met alleen 1,9. In 2004 was de schuld van Izmir Metropolitan Municipality% 297 van zijn budget en bereikte het tot 2017 zo laag als 68.
In de 2012 van het onderzoeksinstituut Brookings Institute, X De wereldeconomie is de snelst groeiende 4. 2014 in 2. werd genoemd.
Izmir Metropolitan Municipality kreeg de "Plaque of Honour İzmir door de Raad van Europa.
Izmir heeft de prijs 'Environment Friendly City' gewonnen in het kader van het Mediterrane actieplan van het Milieuprogramma van de Verenigde Naties.
Izmir was eregast van de International Finance Corporation (IFC) van de Wereldbank en de Independent Cities Conference, georganiseerd door The Economist in Londen. Izmir Metropolitan Municipality Burgemeester Aziz Kocaoglu heeft in zijn interview met het tijdschrift Financial Times het succesvolle economische model van Izmir uitgelegd.
Izmir Metropolitan burgemeester Aziz Kocaoglu, met het hoofdkantoor in Londen en de evaluatie van het project met de gemeentelijke president van City Mayors Foundation in december 2012 "Hoofd van de Maand" award. Aziz Kocaoglu was de eerste Turkse burgemeester die deze titel ontving.

Fort van sociale gemeente
Tijdens de periode van burgemeester Aziz Kocaoğlu, presenteerde de metropool Izmir de meest succesvolle voorbeelden van sociale gemeente met de geïmplementeerde projecten en praktijken. Sociale projecten, openbare kunstactiviteiten, op werkgelegenheid gerichte onderwijsdiensten om het leven van Izmir te maken.

Milk Lamb Project
Met het Milk Lamb Project in Izmir, maakt het aankopen bij de producentencoöperatie, verdeelt dagelijks melk in honderden buurten met tientallen teams. Gratis melk wordt naar de huizen van de kleintjes gebracht in de leeftijd van 1-5. 2 jaar geleden begon het project met de distributie van melk aan Syrische kinderen. 132 bin 500-kind in Izmir drinkt regelmatig melk. Met het project werd tot nu toe 61 miljoen 500 duizend liter melk gedistribueerd. In Izmir lachen zowel producenten als kinderen,

Kent Bread
'Kent Bread Factory', opgericht met het doel gezinnen met beperkte economische kansen te ondersteunen,
dag tot tienduizenden gezinnen, goedkoop, onversneden en hygiënisch brood neemt.

Eşrefpaşa ziekenhuis
İzmir Metropolitan Municipality Eşrefpaşa Hospital, een volwaardige gezondheidsinstelling die is uitgerust met geavanceerde technologie, biedt hoogwaardige gezondheidsdiensten voor alle geledingen van de samenleving.
Daarnaast wordt de kwaliteit van leven van bewoners verbeterd door het Centrum voor Gezond Ouder Worden, het Alzheimer en Dementiecentrum, het Steunpunt Gezond Wonen Sociaal Rehabilitatie. Thuiszorg wordt verleend aan patiënten in nood.

Abla-Ağabey-Kardeş-project
Izmir is een van de beste voorbeelden van solidariteitscultuur en vrijwilligerswerk. Jongeren met universitair en universitair diploma, 4.5.6.7 met beperkte stedelijke en maatschappelijke kansen in achtergestelde gebieden. studenten in dit voorbeeldproject om studenten sociale ondersteuning te bieden.

Sister Family Project
Izmir Metropolitan Municipality bracht de families van de stedelijke families om naar Izmir te migreren en buitenlandse burgers aan te trekken. De banden van wederzijdse broederschap waren geweven.

Age Areas Club
Jongeren en het Age Areas Club-project.

Het werd een model in stedelijke transformatie
Yüzde On-site, eerlijk en gebaseerd op 100 compromis X stedelijke transformatie begon in Izmir. "Mijn huis is nieuw, mijn buurman als" de slogan van de lopende onderzoeken in Uzundere gaf zijn eerste vruchten. Uzundere Urban Transformation Project 100 procent in de eerste fase van de bouw is in de overeengekomen velden in blokken 9, 280 huisvesting, 33 werkplaatsrechten eigenaren krijgen hun nieuwe woningen opgeleverd. 422 40-behuizing en 2-werkplek in Uzundere Urban Transformation Project. de basis van de fase werd ook gelegd.
3. voor de etappe die 4 in oktober naar de aanbesteding gaat. Izmir Metropolitan Municipality evenals Uzundere Ornekkoy, Aegean Quarter, Gaziemir Aktepe Emrez Quarter, Vlag, in Ballıkuyu en Güzeltepe blijft ook het werk van de stedelijke transformatie.

Stap voor stap naar de adım zwemgolf "
Het 'Great Gulf Project in' was voorbereid op de redding van de baai van Izmir. Golf zal de screeningswerkwijze bepalen het kanaal te openen in Noord as herwonnen ruimte en natuurlijke habitat eilanden met baggerspecie kreeg de start van het project over te dragen naar deze gebieden. Dankzij de verfijningsinvesteringen is de kwaliteit van het baaienwater elk jaar iets beter gaan verbeteren.

Stranden van Izmir "Blauwe vlag plaj
Internationale Blauwe Vlag Jury, blauwe vlag stranden in Turkije in 2017 10 het toevoegen van meer nieuwe strand, 10 4 vond plaats in Izmir op het strand. Het aantal yüks-blauwe gemarkeerde N-stranden in de stad steeg tot 12 door 120 jaarlijks te verhogen. De grootste rol in deze toename was de geavanceerde biologische afvalwaterzuiveringsinstallatie van de Metropolitan Municipality. In 51 was 2018 het aantal met lı blauw gemarkeerde deki-stranden in Izmir.

De zuivering leider van Turkije
Volgens de TUIK de gegevens Izmir, Turkije heeft zijn leiderschap van de Europese Unie voor vele jaren het bedrag per hoofd van de bevolking van de behandeling en het aantal mensen in de behandeling normen. De Europese Unie, die de meest geavanceerde biologische afvalwaterzuiveringsinstallatie met 22 standaard behandeling faciliteit in Izmir, met de hoeveelheid vallend afval waterzuivering en snelheid van per hoofd van de bevolking op de eerste plaats in de EU-normen in Turkije. Izmir diende ook als afvalwaterzuiveringsinstallatie en 581 werd de enige stad in de gemeente die het huishoudelijk afvalwater van belediye 100 liet stijgen.
De geavanceerde biologische afvalwaterzuiveringsinstallatie van 100 werd in gebruik genomen door te investeren in 14 miljoen lira. Urla High Technology Biological Treatment Plant werd geopend. Urla, bloeiende, Menemen, Aliaga, zakken, Gulab, Seferihisar, Ayrancılar -Yazıbaş, Ozdere, Doganbey-Ürkmez, Yeni Foca, bloeiende Haskovo, Menemen Türkelli Gediz met koppeltekens forward biyolojilik zuiveringsinstallatie, Nifu, Bakırcay, schiereiland en Küçük Menderes bassin tegen vervuiling hij werd gered. Het reinigen gaat verder met de totale 66-behandelingsinstallatie.

Sludge Digestion and Drying Plant
In 2014 worden de installaties voor de verwerking van slibgisting en -droging van Çiğli in gebruik genomen met een investering van 71 miljoen pond. Dit biogas wordt gebruikt in plaats van aardgas in het slibdroogproces.

Lieve groene mobilisatie "
Giant recreatiegebieden, stedelijke bossen, parken, het oprichten van Metropolitan Municipality, groot of klein elk gebied, waardeert hij zelfs hun prooi, 1 700 duizend miljoen bomen, heeft meer dan 64 miljoen landplanten voldaan. De hoeveelheid onderhouden groene ruimte heeft 16 miljoen vierkante meter overschreden. Inciralti, Sasali, belangrijkste stadsbossen Buca van Turkije in Orange Valley is gemaakt. In de 46 2241 werden structuur hectare vernietigd in de aardverschuiving gebied Kadifekale, in plaats van Judas, den, bestaande uit een weelderige stedelijke bos bomen zoals blauw dienst werd opgericht.

Nieuwe woonruimtes komen eraan
Çiğli Ahmet Taner Kışlalı, Luchtmartelaars, Muzaffer İzgü Park, Neşet Ertaş Park, Karşıyaka Mavişehir Public Park werd geopend. Gaziemir Evka -7 Promenade en picknickplaats, Konak Agora Park, Harmandalı Creek Edge, Bornova Adventure, Ulus-parken met Dikili Beach en Bostanlı 2. fase kustwerk zal in dienst worden gesteld.

Eiland van flamingo
Izmir Metropolitan Municipality vernieuwde het "volledig natuurlijke C-materiaal van de 20-kilometer Bird Sanctuary. Naast de geplande routes als fiets- en wandelpaden zijn er nieuwe visschuilplaatsen in de omgeving gebouwd.
als de enige resterende ruimte van de flamingo's in Turkije Izmir Bird Paradise in 's werelds derde grootste eiland van flamingo's kunnen reproduceren is gemaakt.

Weer een prachtige kust van Izmir
De werken die de 40-kilometer kustlijn van Mavişehir naar İnciraltı City Forest hebben herontworpen, zijn grotendeels voltooid. De kusten van Izmir en de kustgebieden van Foça hebben een geheel nieuw uiterlijk gekregen.
Het gebied van de 71 duizend 500 vierkante meters op de Mithatpaşa Highway Underpass wordt omgevormd tot een groot stadsplein.

Fietsstad Izmir
18 BIMIM, dat in januari 2014 in gebruik werd genomen, heeft de limiet van alın 1,3 miljoen gebruik X bereikt. geleidelijk gevormd met het fietspad langs de 40 kilometer lange kustlijn tussen Sahilevleri met Mavişehir brede toegang BIS, station 34, 735 500 parkeren en de fiets is een hoop veranderd in een korte periode van het leven van de mensen van Ontario.

Beroep Factory
108 in Halkapınar, dat werd gerestaureerd door de Metropolitan Municipality, fungeert als de UM Professional Factory van de jaarlijkse oude meelfabriek. In het historische gebouw waar de Professional Factory is gevestigd, die een innovatief oplossingsmodel biedt voor het werkgelegenheidsprobleem van de stad, biedt 75 opleidingen in verschillende branches op basis van de kwalificaties die de arbeidsmarkt vereist. FabLab werd opgericht binnen het lichaam van het beroep, dat heeft bijgedragen aan creativiteit en ondernemerschap.

Grote investering in geschiedenis
Burgemeester Aziz Kocaoglu, de historische waarden van de stad om de dag te beschermen en gaf belangrijke steun. Lokalisatie van restauratie-, uitgravings- en opgravingssteun voor de ontwikkeling van de toerismesector van de locale ontwikkelingssectoren in de omgeving.

opgraving ondersteuning
In de 12 uitgravingsgebied ondersteunt werk in Izmir, Izmir Metropolitan Municipality, dat financiële steun aan de opgravingen levert aan de geschiedenis van het daglicht te verduidelijken overtrof onze rijkdom 5 miljoen pond dit jaar. Sinds de 2012 is het aantal 13.2 miljoen pond bijgedragen aan oude opgravingen.

Oud theater komt uit
De werken voor de ontdekking van het oude theater van 16 duizend mensen in de uitlopers van Kadifekale waarvan men denkt dat ze tot de Romeinse tijd behoren, zijn begonnen. De Metropolitan Municipality van İzmir heeft de onteigeningskosten van 11.6 miljoen pond betaald voor de archeologische studies tot nu toe. De oude muren en kolommen van het 13 duizend vierkante meter gebied werden vernietigd door de vernietiging van de kromme structuren, en de opwinding van het naderen van het prachtige werk nam toe.

Sığacık werd de ster van het toerisme
Met het historische transformatieproject gerealiseerd door de İzmir Metropolitan Municipality, werden huizen in Sığacık Kaleiçi hersteld en werd sociale en economische transformatie geïnitieerd. Sığacık, die een stralende ster van het toerisme werd, werd een model voor ı lokale ontwikkeling ".

Kadifekale lichtte op
Hij voerde conserverings- en restauratiewerken uit aan de stadsmuren van Kadifekale met een team van experts. De Byzantijnse stortbak en 14. eeuw, werden de restauratiewerkzaamheden in de resterende moskeestructuren van de Metropolitan, gebouwd door de grote muren van Kadifekale, voltooid door het verlichtingsproject. Kadifekale inde de kroon van de stad begon zich 's nachts in de skyline van de stad te vertonen.

Historische Romeinse verkeersbescherming
Metropolitan Municipality, İkiçeşmelik Street in het gebied waar het samenkomt met de Bayramyeri en de geschiedenis terwijl zij onder de bescherming van de Romeinse Weg residuen gebaseerd op de oude Romeinse periode, Cicipark werd ook gereorganiseerd als een tuinhuisje.

Restauraties die het gezicht van de regio veranderen
Belangrijke structuren van verschillende religies werden hersteld. Emir Sultan Tomb, Beith Hillel Synagogue en Ayavukla Church.

Metropolitaanse bijdrage aan het toerisme in Izmir
De Izmir Tourism Promotion Foundation, onder leiding van Aziz Kocaoğlu, biedt stedelijk toerisme om in het buitenland te worden gepromoot met de jaarlijkse steun van Metropolitan Municipality met 4 miljoen pond.

Grote investering in geotermale
Izmir Geothermal Inc. jaar 2005 50 procent in de joint Izmir Metropolitan Municipality, heeft Balçova en Narlidere faciliteiten die een leidende rol bij het starten van het gehele systeem vernieuwing en middelen Seferihisar door het verwijderen opgedoken in Doganbey elektriciteitsproductie werk aangenomen. Kocaoglu periode ook te genezen centrum in Fountain stap gezet voor het publiek bediend door wordt verspreid toerisme 12 maanden.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.