ATSO gedelegeerde megaprojecten naar AnkaraAksaray Kamer van Koophandel en Industrie Voorzitter van de Raad van Bestuur Cuneyt Goktas, de Assembly President Fatih Tekin en de Raad van Bestuur bestaande uit leden van de ATSO-delegatie, Mega Projects Ankara om Ankara te interviewen.

AK Partij adjunct Genghis Aydogdu, goed feest plaatsvervangend Ayhan Ereli, Milliyet. Beweging Partij plaatsvervangend Ramazan krullend, Milieu en Urbanisatie ministerie van Personeel overgedragen in Ankara met het hoofd van het heelal Dincer ACCI delegatie werd geleverd aan de verslagen van Afgevaardigden voor zonne-energie Specialized OSB.

De delegatie legde een verklaring af aan de afgevaardigden op het spoor. Na de bezoeken legde ATSO-voorzitter Cüneyt Göktaş een verklaring af en zei: "We begonnen Ankara's deur te spelen over Zonne-energie OIZ en spoorwegen die nauw verwant zijn aan de toekomst van Aksaray.

Onze Aksaray AK Partij adjunct Genghis Aydogdu, MHP adjunct Ramazan krullend, goed feest plaatsvervangend Ayhan Ereli ons milieu en urbanisatie ministerie Personeel Hoofd van onze burgers kunnen Dinçer autoriteit hebben bezocht in het universum. Aksaray Industry of 2 hen te zijn in een veel betere plek als de huidige situatie is in de behoefte van de fundamentele project zou niet de minste van onze andere spoorwegondernemingen zijn wij verklaard dat een van hen was Solar Energy Specialized OSB.

Adana pad latere jaren in New Industrial Site, OSB, en in extreme dichtheid Konya Highway van deze oplossing zou bevestigd blijven in een gebied van de stad, met als gevolg dat hij het verkeer zou trekken op de lijn om de regio te ervaren in de Universiteit driehoeken hebben uitgesproken zou worden opgelost met een nieuwe industriële stad. Zij gaven te kennen dat zij hiervoor alle nodige stappen in het Parlement zullen zetten.

Ze stelden dat ze voor de toekomst van Aksaray zouden moeten werken zonder onderscheid te maken tussen de partijen. We hadden een visie en we zetten ons werk voort in overeenstemming met deze visie. In Ankara zou ik willen zeggen dat we u uitnodigen om uw handen onder het dak van deze projecten te leggen. In een omgeving waar de concurrentie is niet de stad van de landen in de wereld toonaangevend bedrijf in de Aksaray om de doelstellingen van het bedrijfsleven in het jaar 2023, waarin alle steun die nodig is als de Handel en Industrie Kamer zal geven bereiken. Onze Gouverneur, de heer van deze doelstellingen, de Gemeentelijke President, overheidsinstanties en instellingen van onze gewaardeerde manager, zullen we voeren met de deelname van al onze burgers en onze stad, onze gewaardeerde voorzitter van de maatschappelijke organisaties niemand ook maar de geringste twijfel. Aksaray zal groeien en zal de grootste bijdrage aan de ontwikkeling van Turkije te geven ", zei hij.

Assembly President Fatih Tekin, zei in een verklaring na een bezoek in Ankara op de vraag of zijn verklaring benadrukte het belang van het project "met het oog op de toekomst van onze Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering van onze stad te brengen, onze industriële leven projecten waarbij nauw Turkije, we geven informatie over de Grote Nationale Vergadering in het project door het uitvoeren van interviews met afgevaardigden van onze provincie. Aksaray, wat essentieel is voor Aksaray en in de nabije toekomst niet tot leven zal brengen, wat negatieve verklaringen zal uitbrengen namens onze sector door een gesprek te voeren over de ernst van de situatie. Dhr. Afgevaardigden hebben ons laten weten dat ze al het nodige zullen doen voor Aksaray. Tegelijkertijd zei hoofd Evren Dinçer'de Aksaray van het ministerie van Milieu en Ruimtelijke Ordening dat hij allerlei ondersteuning zou bieden. We hopen dat de positieve onderhandelingen namens ons en onze sector in de volgende jaren resulteren in resultaten. Aksaray, zal de industriële toekomst van Turkije snel groeien onder de paraplu van eenheid en solidariteit op weg naar een stad ", zei hij.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.