Bevolking van Ankara stijgt



Ankara Metropolitan Municipality Mayor Mustafa Tuna, ı De bevolking neemt toe. Het vervoer is al gepland en nieuwe wegen, spoorwegsystemen moeten worden uitgebreid, '' zei hij.

Ankara Metropolitan Burgemeester Mustafa Tuna, heeft al gezegd dat de planning moet worden gedaan om het verkeer van Ankara te verlichten nodig heeft. President Recep Tayyip Erdogan gaf het goede nieuws samen met twee Metro Donau en herinnerde eraan dat de twee Ankaray project, "Forum Ankara van vleeskuikens Hospital, de stadsbus met twee nieuwe Ankaray ook worden gedaan via de site links naar de Metro METU luchthaven; Van de Dikimevi tot de NATO Road zijn er geen problemen met de bouw van twee nieuwe Metro. De bevolking neemt toe en het transport moet van tevoren worden gepland, nieuwe wegen en spoorwegsystemen moeten worden uitgebreid met Nüfus.

METROLARA PARKEREN
Kapitaal Tevens erop wijzend dat de straten van voertuigen verliet de stad het verkeer een negatieve invloed hebben President Donau, "Dit is een kwestie van cultuur ... een last ... een geboren falen om de parkeerbehoefte van de wijziging van het bestemmingsplan problemen gebracht door het feit omstandigheden ... Helaas zijn sommige opzichten is dit verkeer te voldoen en niet in staat om de auto te verwijderen vanwege de hoge gebouw ... Nieuwe parkeergarages zijn verplicht. We willen het gebruik van spoorwegsystemen stimuleren door parkeergarages in voorstedelijke gebieden te maken. We zijn van plan om op gepaste plaatsen te parkeren en verlichting te bieden. We hebben studies in deze richting

Reklamlar

Hogesnelheidstrein Nieuws



Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.