"Geef Leven een manier aan jou! Da in Ankara MetroAnkara Department Metropolitan Municipality Rail Systems in het bedienen van 400 personeel, ministerie van Volksgezondheid door de directie Gezondheid in Ankara "112 Life Path Geef Campaign" in het "112 Emergency en eerste hulp" training werd gegeven.

112 Hulpdienst werk, plaats te maken voor een ambulance in het verkeer, onnodige druk niet de 112 gezamenlijke oproep lijn die gevallen 112 problemen die worden gezocht moet de noodoproep lijn van de theoretische en praktische opleiding wordt informatie gegeven, het beschrijft hoe goed die moet worden gebruikt eerste hulpgoederen in de auto zijn.

SANYELER BESPAART HET LEVEN

In Ankara op elke dag Metro en ankaraya 400 duizend passagiers wees erop dat de reis-en hulpdiensten belangrijker benadrukte dat trainers zijn vooral seconden, om de ongegronde en onnodige gesprekken, het dagelijkse leven, zoals te voorkomen zou kunnen zijn welk gedrag moet worden gedaan eerste hulp in detail over de gebeurtenissen kunnen worden aangetroffen op elk moment nodig heeft een presentatie gemaakt.

Ministerie van Volksgezondheid Ankara Provinciale Directie Gezondheid begon de trainingsprogramma's te implementeren sinds 2015; Scholen, winkelcentra, gemeenten en Yenimahalle-cursussen voor beroepsopleiding en vrije tijd (YENİMEK) worden ook gegeven.

Uitgebreide training gegeven aan Metropolitan personeel; 112 Emergency vooral pijn op de borst, ernstig bloedverlies, een verminderd bewustzijn, verdrinking, vallen van hoogten, toevallen, gewond verkeersongeval, ernstige brandwonden, congestie van de luchtwegen, benadrukte dat moet worden gezocht in dergelijke gevallen van vergiftiging.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.