Ali Çetinkaya Street veranderd in OpenluchtmuseumOp de Ali Çetinkaya Street, waar de Metropolitan Municipality of Antalya een heel ander beeld heeft als 's werelds eerste museumconceptenstraat, werden de exemplaren van de werken van de opgravingen van de East Garage tentoongesteld. De werken die licht werpen op de geschiedenis van Antalya trekken veel aandacht.

Ali Cetinkaya Street, die burgemeester Menderes Türel een van de meest waardevolle hoek van Antalya zal worden, begon het centrum van aantrekkingskracht van de stad te worden met zijn vernieuwde gezicht. 7 tentoonstellingsdisplay werd geplaatst langs Ali Çetinkaya Street, de eerste straat ontworpen met een museumconcept in de wereld. Eén-op-één-kopieën van de historische voorwerpen uit de opgravingen van de East Garage werden tentoongesteld in deze vitrines. De werken die een andere identiteit aan de straat geven, trekken de aandacht van burgers en toeristen.

150-werken worden tentoongesteld
Mehmet Şengül, archeoloog van de directie van de musea, zei: rop Bijna duizend graven werden gevonden in de opgravingen die werden uitgevoerd in het gebied East Garage Necropolis. De mensen in Antalya vroegen zich af over de werken uit de East Garage. Sommige werken waren vergelijkbaar met die van het origineel. Onder hen zijn vele werken zoals traanflessen, terracotta sculpturen, commerciële potten, sculptuurstukken. Ali Çetinkaya tentoonstelling toont burgers en toeristen om te herkennen dat deze werken zullen worden verstrekt. De feiten van de werken worden tentoongesteld in het doorlopende necropoolmuseum Eser.

Een primeur ter wereld
Tijdens de werkzaamheden in de East Garage was het 3 millennial necropolis-gebied afgegraven en werd de opgraving gestart. Tijdens de opgravingen van Menderes Türel, de burgemeester van de gemeente Metropolitan, waren de bekende historische artefacten van Antalya, die duizend jaar geleden waren ontstaan, naar voren gekomen. Vervolgens startte Türel het project dat de necropolis in een open museum zou veranderen. Kopieën van deze werken sieren nu Ali Çetinkaya Street. Ali Çetinkaya, die een museumstraat is geworden, is een stop voor toeristen zonder te zien.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.