Binnenlands en nationaal automatisch smeersysteem voor AkçarayHet werd in gebruik genomen door de Kocaeli Metropolitan Municipality en was De tramlijn van Akçaray, gerund door 2017, blijft de mensen van Kocaeli dienen. De tramlijnvoertuigen van Akçaray, die over het algemeen door de burgers werden tevredengesteld, maakten lawaai terwijl ze in sommige gebieden onder druk stonden, en de burgers in deze regio's werden door dit geluid gestoord. Automatisch smeersysteem werd geactiveerd om deze ruis te voorkomen. Dit systeem, allemaal huiselijk, is ontwikkeld door ingenieurs van Transportation Engine.

HET GELUID EN HET WIEL DRAGEN VAN DE RAIL
Hoewel de tramlijn van Akçaray over het algemeen door de burgers werd voldaan, waren er enkele problemen. De belangrijkste van deze problemen was het wrijvende geluid van trams. TransportationPark-functionarissen voerden relevante analyses en analyses uit. Als resultaat van het onderzoek dat door de terugkeer van de tram in het gebied van de kromming werd uitgevoerd werd het geluid meer dan gewoonlijk ontdekt. Tegelijkertijd door schuring op rails, zal een verkorting van de levensduur van de rail in de loop van de tijd optreden. 'Automatisch smeersysteem was nodig.

LOKAAL EN NATIONAAL SYSTEEM
TransportationPark Inc. dat is begonnen te handelen in overeenstemming met de vastgestelde behoeften. Ingenieurs in het bochtgedeelte van de tram, wat meer dan normaal is om deze goed gelanceerde studies te minimaliseren. TransportationPark Inc. ingenieurs en technici hebben het automatische smeersysteem ontwikkeld en geactiveerd om de wrijvingsruis in hoeken als gevolg van R & D-activiteiten te verminderen. De levering van de onderdelen en de toepassing op de lijn worden uitgevoerd door ingenieurs en technici. Voor nu wordt het systeem in de hoeken voor het gerechtsgebouw in andere bochten geïmplementeerd.

ONTWIKKELD EN IN DE 4-MAAND GEPRODUCEERD
ULAŞIMPARK Inc. ilgili automatisch smeersysteem otomatik, geproduceerd door ingenieurs en technici in totaal in 4 maanden, wordt geactiveerd door sensoren op het moment dat de tram de hoeken ingaat, en laat automatisch olie achter op de relevante delen van de rail. Op deze manier, wanneer de tramwagens de hoeken binnenkomen, wordt oliefilm tussen het autowiel en de rail gevormd. Als gevolg hiervan worden het bestaande geluid en de slijtage tot een minimum beperkt. Als het smeren niet nodig is (bij regenachtig weer enz.), Wordt het systeem bovendien niet geactiveerd door zijn eigen beslissing.

BESPAREN VAN KOSTEN
Volgens de onderzoeken, volgens de buitenlandse bedrijven die hetzelfde automatische smeersysteem op de markt brengen; De kosten van het opzetten van het project kunnen lager zijn dan het percentage van 60. Tegelijkertijd in termen van werken in termen van geïmporteerde systemen met meer functies dan het '' Automatic Lubrication System '' was verkregen uit het buitenland zou de kostprijs van 80-100 duizend Turkse lire. Maar het binnenlandse en nationale transport gemaakt door Park-ingenieurs, dit systeem kostte 35 duizend Turkse lira's.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.