De grootste elektrische busvloot in Europa bevindt zich in ManisaTesten op de milieuvriendelijke elektrische bussen die gepland zijn om te worden uitgevoerd om het verkeer in de stad Manisa Metropolitan Municipality te verlichten en bij te dragen aan het milieu, worden voortgezet. Met de levering van alle elektrische bussen, zal Manisa Metropolitan Municipality een belangrijk beleid voeren door de grootste elektrische busvloot in Europa te hebben.

Vervoer In het kader van het masterplan worden de testritten van milieubussen, waarvan de infrastructuurwerken voor een groot deel zijn voltooid, voortgezet op de wegroutes. Manisa gemeente met het openbaar vervoer in milieuvriendelijke bussen van plan is uit te voeren met het oog op een oplossing voor de files ervaren in het centrum van de stad met een nieuwe visie te creëren, Ankara Intercity Bus Terminal uit het uitgangsmateriaal Manisa CBI werden onderworpen aan verschillende veldproeven langs de lijn tot aan de Hospital Campus. Naast verkeerscongestie zal het de milieuvriendelijke elektrische voertuigen blijven testen, die ook aanzienlijk zullen bijdragen aan de vermindering van luchtvervuiling.

Europa's grootste elektrische busvloot
zou de verklaring van het ministerie van Verkeer zijn heeft met de levering van alle elektrische bus 22 van de grootste elektrische bus vloot in de drive om Europa in Manisa gemeente Chairman en merkte een belangrijke primeurs zal worden genomen in dit opzicht. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde başlayan elektrikli otobüs projesinin titizlikle yürütüldüğü ve şehir merkezindeki trafik yoğunluğunun azaltılmasına ve toplu taşıma kullanımının tercih edilmesinde önemli ölçüde katkıda bulunacağı ifade edildi.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

13 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Pts 13
Geen evenementen gevonden
Zat 18
Geen evenementen gevonden
Sun 19
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.