2023 Miljoen amateurzeiler bij doel 1Minister van Transport en Infrastructuur M. Cahit Turhan, Republiek 100. verjaardag van maximaal xnumx` zeggen dat ze wilden een maritieme cultuur inboezemen 2023 miljoen burgers, gemeld dat ze begon te worden gegeven gratis basisonderwijs programma's die verband houden met de maritieme amateur.

Turhan, is Target 2023: One Million Amateur Sailor Project ından in zijn toespraak tijdens de presentatieceremonie, het belang van de zee voor de wereld en de mensheid is niet genoeg om in woorden te worden uitgedrukt, zei hij.

Benadrukkend dat toekomstig maritiem Turkije Turhan, "we moeten onze gezichten letterlijk wenden tot de zee." Hij zei.

Turhan wees erop dat de kustlanden in de loop van de geschiedenis altijd voordeliger zijn en zeiden: una Als een land hebben we het grootste geografische zeepotentieel ter wereld. Met dit potentieel moeten we een van de belangrijkste landen ter wereld zijn op het gebied van zeetransport en hebben we natuurlijke hulpbronnen uit de zee. Onze drie zijden zijn omringd door zeeën, maar het is duidelijk dat deze situatie niemand ten goede kan komen. Üç

Turhan legde uit dat 84 procent aandeel van het zeevervoer in de wereld, "om een ​​product te verplaatsen door zee, volgens de spoorweg 3 vloer, volgens de snelweg 7 vloer, 21 keer zuiniger dan de luchtvaartmaatschappij. In de wereldhandel is zeevervoer zo bepalend

President Recep Tayyip Erdogan, de Turkse visie dankzij de vorig jaar 16 uiten Turhan van 's werelds grootste maritieme landen, is gelegen op de zwarte lijst van schepen voor 2002, vandaag opgemerkt dat wanneer de witte lijst.

"We hebben het gezicht van onze mensen opnieuw de zee in gedraaid"

Turhan verklaarde dat, ondanks de wereldwijde crisis in 2008, de vlootcapaciteit van de zeevaart meer groeide dan de 75 door de wereldwijde marinevloot, de 2002 17. is gevestigd in de maritieme handelsvloot, vandaag 15. 3 ter wereld voor de productie van jachten, die in de rij is gestegen. Hij herinnerde zich dat hij een merk was geworden door te rangschikken.

Turhan, 2003 37 78'de scheepswerf meldde dat het ging: "Onze mensen hebben het gezicht van onze sector weer in de zee gekeerd. Omdat er overvloed is van overvloed en toekomst in de zee. Naast de fysieke infrastructuur moet de maritieme sector concurreren met menselijke macht. Fizik

Turhan, Turkije, na China, met duizenden opgeleide zeelieden, zei hij 112 de tweede plaats in dit gebied.

Het aantal amateur-zeilers afgegeven certificaat zo ver Turhan legde uit dat 210 duizend, de Republiek Turkije burgers dat er iemand amateur zeilers documenteren van elke 390 mensen, deze gegevens Nederland xnumx't één, in Italië 64 één, om xnumx't in Duitsland een persoonsniveau wordt uitgedrukt.

"We lanceren een basis trainingsprogramma voor amateur-maritiem"

Turhan, zei:

X Onze Republiek 100. 2023 1 miljoen tot aan de verjaardag van onze burgers om een ​​maritieme cultuur inboezemen, zal maritieme opleidingen worden gegeven na de amateur zeilers om het document, zeelieden natie bewerken, willen we de doelstellingen van het land te bereiken. onze mensen om hun gezicht naar de zee te draaien, de basisopleiding programma om ervoor te zorgen dat de maritieme gerelateerd aan amateur kijken dan de horizon we vandaag lanceren. Om deel te nemen aan het amateurzeevaardersonderzoek hebben we een alternatief geïmplementeerd voor het onderwijsprogramma in de elektronische omgeving. pleziervaarders gids is bereid die onderwijsproblemen in deze context, burgers die een aanvraag voor het onderwijs worden gratis verspreid. De aanvragen moeten worden gemaakt in ons land, onze centrale organisatie van het ministerie onder leiding van 71 over de haven op zaterdag, zondag burgers die succesvol zijn zal worden gemaakt aan het einde van 4 uur theoretische en praktische opleiding wordt gegeven gratis amateur zeilers documenten. Succesvol examen is ons succes Sınav

Turhan, leden van de pers 2-7 zullen in oktober worden gehouden nadat de training en het onderzoek aan amateurzeevaarders zullen worden gegeven.

Hogesnelheidstrein NieuwsGratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:
20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.