Visieprojecten Naar AntalyaBurgemeester Menderes Türel transformeert Antalya in een merkstad met haar visieprojecten. Boğaçay-project, Konyaaltı-strand, cruisehaven, Tünektepe Project met megaprojecten in Antalya, de wereld wordt de stralende ster van de stappen.

Menderes Türel, de burgemeester van de gemeente Metropolitan, die met een magische aanraking een grote verandering in Antalya heeft doorgevoerd, heeft de weg vrijgemaakt voor Antalya om een ​​wereldstad te worden met zijn visie. Met de steun van de inwoners van Antalya, nadert president Türel, die de projecten Antalya Imagination el één voor één heeft geïnitieerd en gerealiseerd, snel de merkstad Antalya.

Boğaçayı Project gestart
Vorm zullen geven aan de toekomst van Antalya in de eerste fase van het project gestart Boğaçay President Turel, een beweging die de Konyaaltı'nda Boğaçayı dreigt met ramp risico Antalya zal zorgen voor een grote toegevoegde waarde wordt omgezet in een woonruimte. In het kader van het project worden infrastructuurwerken voor overstromingspreventie en het nemen van de zee voortgezet. Jarenlang, overstromingen en overspoelen de agenda met Bogacayi naam van het project na voltooiing zal steun Antalyalılara bieden zowel sociaal als economisch. In de andere stadia van het megaproject, waarvan wordt verwacht dat het rond 1 miljard pond kost, zal Boğaçayı, de bloedende wond van Antalya, terugkeren naar de bron van inkomsten met zijn attractieparken zoals safaripark, filmplateau.

Konyaalti Beach was de mooiste ter wereld
Een van de belangrijkste projecten veranderde het gezicht van de Lara Beach in Antalya Antalya Lara Beach Life Park project ... opende een diamanten halsketting om de volledige project afgerond pre-season service te herstellen. Het strand van Konyaalti, dat het mooiste strand ter wereld is geworden, verzamelt grote bewondering van zowel het publiek als de toeristen. Voetgangers hebben prioriteit Lara Beach, weelderige uitzicht, wandel- en fietspaden, sportvelden, parken, modern, stedelijk meubilair, was prachtig met vierkantjes. 30 duizend vierkante meter betonoppervlak omgezet in groene ruimte, het project draagt ​​ook bij aan het toerisme.

Uitzicht op de stad Tünektepe
Het Tünektepe-project zal het centrum van Antalya zijn, want de eerste stap is gezet met de realisatie van het kabelbaanproject. Antalya heeft een nieuw attractiecentrum met Tünektepe Project dat ansichtkaarten zal versieren met zijn prachtige architectuur. Een 30-toeristisch resort, attractiecentrum en woonruimteproject zal het toekomstige symbool van Antalya in Tünektepe zijn. Het zal dienen als een faciliteit waar de mensen op de dag van kunnen profiteren.

Qualified Tourist Future
Een van de projecten zal een grote rol in het hebben van de visie van de stad als Cruise en Yacht Harbour Project zijn ... Geschoolde en rijke toeristen zal worden uitgevoerd aan te trekken in Antalya Cruise en Yacht Harbour Project kwam tot de aanbestedingsfase. De dagelijkse capaciteit van de cruisehaven is meer dan 20 duizend. Antalya wordt een van de belangrijkste havens voor cruisetoerisme. De rijke toerist die van de ligplaats naar de haven afdaalt, zal zijn tijd in de stad doorbrengen en de handel nieuw leven inblazen door te spenderen. De winnaar zal Antalya en handelaars zijn.

Antalya Moskee Museum van Turkse en Islamitische beschavingen
De Antalya-moskee en het museum van Turks-islamitische beschavingen, een van de grootste centra voor natuur- en zeetoerisme, zullen een van de meest gewilde centra van cultureel toerisme zijn. 10 20 duizend maal duizend mensen af ​​aanbidding gebied bestaat uit open ruimte Moskee Complex in Antalya Turkije vindt plaats in musea en kunstwerken die behoren tot de islamitische beschaving en wetenschappelijke studies te nemen, zal het worden gepresenteerd met een modern begrip van sergicilik. Antalya Mosque Project, dat Antalya eeuwenlang zal dienen, zal bijdragen aan de cultuur en het toerisme van de stad met zijn architectonische kenmerken en het Museum van Turkse Islamitische Kunst.

Altınova Cemevi
President Türel, de Alevitische burgers vervullen gelukkig een belofte om te leven. De basis van het cultureel centrum Altınova en het Cemevi-project werd gelegd met een ceremonie. Altınova Cemevi 4-afvalbak 500 beantwoordt aan een aanzienlijke behoefte met zijn totale constructieoppervlak en uitrusting. Binnen het project zal 2 een conferentiezaal, een gebedshuis, bibliotheek, opofferingscentrum, tentoonstellingsruimte, cursusruimtes en cafetaria zijn. Cemevi-cultuur en sociale versterkingsgebieden en ongeveer 40 duizend vlammen zullen leven in de Altinova-regio waar een burger een significant tekort zal elimineren.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.