Schooldiensten in VanVan Metropolitan Municipality, schooldiensten en openbaarvervoerdiensten gemaakt over de controle.

Transportation Department of Land Transport Department voertuig certificaten van overeenstemming op schoolbussen in inspecties door teams en route dit toelaat, evenals veiligheid van het voertuig levering, school transport plaat werd gemaakt veiligheidsgordels en raam sloten zijn gecontroleerd zoals.

Adjunct-secretaris-generaal ook bijgewoond door Fazil Tamer bus openbaar vervoer dienst die het auditteam en minibussen, route uitlijning, non-stop receptie passagier geen controle kwesties bediend, zoals de passagiers en de bemanning run en dichtheid.

Metropolitan Municipality, zoals vereist in de school voertuigen voor het openbaar vervoersdiensten alsmede gekregen dat ze de inspecties aan het doen waren op bepaalde tijdstippen in het voertuig plaatsvervangend secretaris-generaal Fazil Tammer, zei dat ze positieve resultaten die in de audit ontvangen.

Tamer zei dat ze hun inspecties sinds de eerste week van de scholen begonnen waren en zei le Vandaag hebben we toezicht gehouden op onze diensten in Melen Street, waar de schoolvoertuigen bezig zijn met onze teams. We hebben onze servicechauffeurs geadviseerd de regels te volgen en aandacht aan hen te besteden. We hebben de nodige waarschuwingen gemaakt voor diegenen die vermist zijn. In onze particuliere openbare bus en minibusjes hebben we gewaarschuwd voor het nemen van passagiers- en passagiersvervoer boven hun capaciteit en aanpassing aan de route. In het bijzonder hebben we onze laatste waarschuwingen gegeven over het actieve gebruik van slimme ticketsystemen in openbare bussen en de afwezigheid van assistent. Ik wil graag aangeven dat we onze audits regelmatig zullen verhogen. Ik wil graag vrienden bedanken die hebben bijgedragen

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.