Today in History: 23 September 1856 Turkish RailwayVandaag in de geschiedenis
23 September 1856 begint op de Turkse spoorwegdatum 1856. De eerste spoorlijn, 130 km Izmir - Aydin-lijn, de eerste graafmachine die aan een Brits bedrijf werd gegeven, werd dit jaar met het voorrecht neergeschoten .İmtiyaz; Joseph Paxton, George Whytes, William en Augustus werden gegeven aan de vertegenwoordiger van Rixon, Roberl Wilki.
23 September 1919 Volgens het besluit van de delegatie aan Ali Fuat Pasha; De Bagdadspoorlijn zou niet vernietigd worden, en tenzij de Britten aanvielen, werden geen echte aanvallen aangevraagd.
23 September 1931 Irmak-Çankırı-lijn (104 km) is in bedrijf.
23 September 2009 153. In het kader van de activiteiten van de Stichting Verjaardag, de Algemene Directie van TCDD, het Directoraat Generaal van Pers en Informatie en de Ambassade van de Bondsrepubliek Duitsland Genel Fototentoonstelling Gal Painting en Arif Sayyar's Painting in Ankara Gar Art Gallery. Op dezelfde dag gaven THM en TSM koren van het Ministerie van Cultuur en Toerisme een concert. Vrijheid is het recht van de trein. De Freedom-trein werd verwelkomd met een ceremonie in de Ankara-trein.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.