Expressdienst naar de nieuwe gevangenisroute van SAMULAŞDe nieuwe gevangenislijn 15, die wordt bediend door Samsun Metropolitan Municipality SAMULAŞ, begint vanaf september.

De nieuwe E7 Express-lijn, die namens Samsun Metropolitan Municipality transportdiensten in Samsun zal verzorgen, begint op zaterdag met het aanbieden van openbaar vervoersdiensten in Samsun.

Sahin, ons werk gaat verder in nieuwe uitdrukkingslijnen
Samsun Metropolitan Municipality Burgemeester geest Sahin in zijn verklaring over de nieuwe express lijn, "SAMULAŞ, onze mensen in Samsun om meer comfortabel en veilig openbaar vervoer krijgen alle namens onze grootstedelijke gemeenten procent 100 lage vloer en serveert met bussen toegankelijk zijn voor mensen met een handicap. De E7 Express-lijn die door SAMULAŞ wordt gebruikt, is in gebruik op de Çatkaya New Prison-route, die onlangs in gebruik is. Onze burgers zijn tevreden met de uitdrukkelijke lijnen en als Metropolitan Municipality zullen we het aantal van dergelijke lijnen vergroten en ervoor zorgen dat onze burgers comfortabel en veilig openbaar vervoer ontmoeten. In lijn hiermee gaat ons werk verder voor nieuwe uitdrukkingslijnen. Bu

Great Mosque - Meydan - Osmaniye Caddesi - Onderwijsonderzoek - Tepecik - New Prison
nieuwe E7 Express lijn naar Plein van de Republiek, die zal verhuizen van de Grote Moskee, Osmaniye Street, district Kadikoy, Fysische Geneeskunde en Chest Hospital, Onderwijs en Onderzoek, Stigma, Atakoy Sapağı met behulp van de route zal de nieuwe gevangenis te dienen. E7 Express-voertuigen starten 's ochtends hun eerste vlucht in 07.00 en maken hun laatste vlucht vanuit Grand Mosque in 18.00. Weekdagen 07.00 - 09.00 30 minuten tussen de uren van de dag waarop de E7 Express uurtarief gereedschap zal vertrekken, terwijl nog steeds 07.00 weekend - zal ieder uur tussen 18.00 uur vertrekken.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.