Nieuwe ringweg naar SakaryaSakarya Metropolitan September Assembly Meeting werd gehouden. Leden van de vergadering 79 heeft het agendapunt bepaald. De ontwikkelingsplannen voor het Serdivan Ring Road-project, dat een alternatieve route zal vormen naar het Noord-Zuid-vervoer van de stad, werden ook unaniem goedgekeurd.

Sakarya Metropolitan Municipality August Meeting werd gehouden onder het voorzitterschap van Adapazarı Burgemeester Süleyman Dişli. 5 is in de vergadering besproken met het aanvullende agendapunt 79. Serkan Kayınoğlu werd verkozen tot lid van de Assemblageraad en Mustafa Sarı werd verkozen tot plaatsvervangend lid.

Een nieuw alternatief voor stadsvervoer
Tijdens de bijeenkomst van de grootstedelijke vergadering werd de toewijzing van enkele zakencentra in de Yenikent aan de provincie Sakarya en de universiteit van Sakarya unaniem goedgekeurd. De ontwikkelingsplannen voor het Serdivan Ring Road-project, dat een alternatieve route zal vormen naar het Noord-Zuid-vervoer van de stad, werden ook unaniem goedgekeurd.

Assembly Agenda
September vergadering van de vergadering; 1. 74 met agendapunt. het agendapunt gestart door de plaats te veranderen. In de vergadering; 2 en 23. Materials Development and Public Works Commission, 23 en 25. Substances Transport Commission, 15, 26 en 62. stoffen en de commissie voor openbare werken werd met eenparigheid van stemmen naar de Commissie verwezen. 63. de substantie werd teruggestuurd naar de Zoning en Openbare Werken Commissie. 64 en 67. de items worden unaniem geaccepteerd; 68. het item werd met meerdere stemmen aangenomen. 69 en 71. De items werden unaniem geaccepteerd. 72. bij de Plan- en Budgetcommissie, 75, 76, 77 en de Public Works Commission, 79. werd verwezen naar de wet en de transportcommissie. 73, 74, 78. het artikel werd unaniem goedgekeurd.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.