Nieuwe stationsarrangement voor minibussen naast de garage in SakaryaDe Metropolitan National Sovereignty Street bouwt nieuwe platforms voor minibusstops naast het Gar Square. Met het uit te voeren werk zullen de U-bochten in één keer worden uitgevoerd, de in- en uitgang van OV-voertuigen zal volledig gecontroleerd zijn.

Sakarya Metropolitan Municipality Transportation Department is bezig met de implementatie van een nieuwe studie die het verkeer in de binnenstad zal ontspannen. Nationale soevereiniteit Straat zei dat ze begon te werken om vooruit te krijgen van waar de stop minibus, die is gelegen naast het centraal station plein plaatsvervangend secretaris-generaal Ali Oktar, zal beginnen met het maken van de nodige regelingen 25 september op dinsdag, zei hij.

Nieuwe stalling voor minibussen
Plaatsvervangend secretaris-generaal Ali Oktar zei, c Er waren minibussen met passagiers aan de zijde van het Gardeplein Nationale Soevereiniteit. Onze minibussen konden niet van de ene rijstrook naar de andere terugkeren en tijdens de manoeuvre was er file. Nu, met een nieuwe studie, verplaatsen we de minibusstops in dit gebied net voorbij Gar Square en bouwen we nieuwe perrongebieden in de regio. We zullen een nieuwe opening openen voor de minibussen die van de andere rijstrook komen en ze zullen gemakkelijk de platforms kunnen betreden. Ik hoop dat we het werk aan de 25 zullen beginnen. September zal in korte tijd worden voltooid, "zei hij.

Retouren zullen in één keer zijn
Oktar zei, araç Met de nieuwe applicatie die we zullen implementeren op Milli Egemenlik Street, zal de in- en uitgang van voertuigen voor openbaar vervoer volledig gecontroleerd zijn. Het noodzakelijke manoeuvreergebied wordt geopend voor de U-bocht en de bochten worden op een snellere en veiligere manier aangeboden. Hopelijk zal er geen vertraging zijn in het huidige stromende verkeer. Collectoren van openbaar vervoer zullen gemakkelijk toegang hebben tot de burgers samen. Ik wens dat de nieuwe applicatie een gunstige Yeni zal zijn.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.